Targus

Eco

Targus EcoSmart®-kollektion är det miljövänliga valet, producerat med tygväv från returflaskor, nickel- och PVC-fria komponenter samt återvinningsbara dragkedjor. Din teknik, dina tillbehör och personliga saker skyddas mot elementen av väderbeständiga material. Bärbara datorer på upp till 14 tum hålls på plats och skyddas mot skador vid fall. Den certifierade ergonomiska designen ger dig bästa bärkomfort. Här har du en väska som är bra för både dig och vår planet.

Hållbara produkter

Targus stödjer kampen mot klimatkrisen och vill därför skapa produkter som är 100 % hållbara och skonsamma mot miljön genom att se över sin leveranskedja och det material de använder.

Ecosmart – bra för dig och miljön

Ergonomiska väskor, ryggsäckar och fodral. Tillverkade av återvunnet material utan miljöfarliga ämnen.

Newport

Både för jobb och fritid är Targus Newport Backpack din perfekta följeslagare. Designad för att passa såväl bärbara PC och MacBooks på upp till 15 tum som surfplattor. Den ger dig dessutom gott om utrymme för kläder och tillbehör som du vill ha med dig. Vattenavstötande nylon- och läderaccenter har vävts samman för att bilda en mycket hållbar och snygg exteriör som skyddar allt med en lyxig glans.

CityLite

Targus CityLite-serie förenar en urban, modern look med ett förstklassigt skydd. Detta är den perfekta ryggsäcken för dig som vill känna dig trygg på väg till och från jobbet eller plugget. Med universaldatorfack, smart design och förstklassiga material skyddar denna moderna ryggsäck bärbara datorer och andra enheter på upp till 15,6 tum. Du får perfekt och säkert skydd hela dagen.

Dockning

Enkel kabelanslutning till ljud, video och data

Anslut din bärbara dator till externa skärmar med en enda USB-anslutning. Slipp samtidigt den tidskrävande sysslan att gång på gång behöva ansluta tillbehör och kringutrustning. När du gjort det en gång är sedan allt på plats.

Universell kompatibilitet

Targus dockningsstationer ansluter din bärbara dator, surfplatta eller smartphone till såväl bildskärmar och skrivare och tangentbord och externa hårddiskar. Oavsett märke. Våra dockor fungerar även i större operativsystem, inklusive Windows®, MacOS ™, Android ™, Chrome ™ och Linux®.

Som världsledande inom dockning stödjer Targus både Type-A och Type-C-enheter som fungerar på alla större plattformar. Våra universella dockningslösningar är noggrant testade och fungerar med Mac®- och PC-plattformar samt Chrome™, OS, Android ™ och Linux®-operativsystem.

Dockning för företag

En nutida utmaning är att det används ett brett utbud av hårdvaruplattformar, programvaruapplikationer och operativsystem, något som är minst sagt utmanande för IT-administratörer. Läs mer om hur Targus dockningslösningar löser alla utmaningar.

Antimikrobiellt skydd

Mänskliga behov har förändrats och vi anpassar nu vårt sätt att leva för att skydda varandra. Det finns mikroorganismer (bakterier) överallt. På påsen du bär hemifrån till jobbet och tangentbordet som du delar med andra på kontoret eller hemma med din familj. Targus sortiment av antimikrobiellt skydd är framtaget för att hjälpa dig att möta nya renhetsutmaningar. Hemma, på arbetsplatsen och på resande fot.

Varför Targus?

Skydd är kärnan i vad vi gör på Targus. Vi vill skydda din teknik och ditt välbefinnande. Läs mer om Targus tre nivåer av antimikrobiellt skydd.