Razer logo

Razer

Razer grundades 2005 och har sitt huvudkontor i Irvine (Kalifornien) och är ett världsledande varumärke för gamers. Med fans på alla kontinenter har Razer designat och byggt världens största ekosystem för gamers med avancerade Blade gaming-laptops och tillbehör.

Toppsäljande produkter

Produktkategorier

Blade 13

Få bästa spelupplevelsen med denna portabla gaming-laptop som du kan använda var du än befinner dig. Razer Blade 13 kombinerar portabilitet och stil med prestanda som är perfekt för spel och produktivitet.

Blade 14

Razer™ Blade 14 med en 14-tumsskärm är den perfekta gaming-laptopen för dig som vill ha en oslagbar gaming-upplevelse. Den har en supersnabb process och ett avancerat kylsystem som ger ännu högre prestanda och hastighet.

Blade 15

I tävlingsspel där en halv sekunds fördel är avgörande för att nå toppen – då är Razer Blade 15 det perfekta valet. Bästa prestanda och hastighet med världens första och snabbaste 360 Hz FHD- eller 240 Hz QHD 15,6-tumsskärm.

Blade 17

Få den ultimata upplevelsen med en enorm 17,3-tumsskärm på och 360 Hz uppdateringsfrekvens. Med enastående snabbhet och skärpa är Razer Blade 17 den perfekta mixen av vad programutvecklare och gamers kräver.

Tillbehör

När man skapar den perfekta gaming-upplevelsen är varje detalj viktig. Oavsett om du är ute efter mer funktioner, elegans eller en kombination av båda, har Razer tillbehören som du behöver.

Razer Book

Gå mellan mötesrum, coworking spaces, caféer och klassrum utan bekymmer. Razer Book gör att det är lätt att multitaska så att du kan växla mellan videosamtal, ladda ner och dela filer och bläddra mellan flera fönster samtidigt. Är du redo för att börja jobba?