OtterBox

OtterBox började som många nystartade företag – byggt på en dröm, skapat i ett garage. OtterBox startades 1998. Det började med något så enkelt som en låda och byggde på grunder som hårt arbete, risktagande och att lyssna på konsumenterna. Det är genom sitt engagemang för innovation som de har blivit vad de är idag.

Otterbox business logo

Bästsäljare

Produktkategorier

Telefoner

Letar du efter ett robust och tillförlitligt telefonfodral så att du kan ta dig an varje äventyr med tillförsikt? Vill du skydda skärmen mot repor, skrapmärken och fallskador? De här splittersäkra skärmskydden och telefonfodralen med skydd i flera lager håller din fina skärm i perfekt skick.

Surfplattor

De mångsidiga fodralen för surfplattor är utformade för det verkliga livet. De klarar vardagens aktiviteter och olyckor, samtidigt som de möjliggör handsfree-visning och bekvämt skrivande. Med skärmskydden kan du peka, knacka och svepa på skärmen när du är på språng, samtidigt som skärmen inte blir kladdig utan förblir skarp och färgstark.

Övriga tillbehör

Om du vill slippa strömkabeln och få ström hela dagen från en trådlös laddare, eller om du vill fästa telefonen i bältet eller väskan så att den alltid finns inom räckhåll – du hittar vad du behöver i det här breda utbudet av tillbehör till telefoner och surfplattor.

Varför välja OtterBox?


Passion för skydd

DROP + är ett löfte om att varje produkt som tillverkas är redo för allt som livet kan erbjuda. OtterBox-fodralen är testade för allt du kan tänka dig. Och många saker som du förmodligen inte ens kan föreställa dig. Varje serie av OtterBox-fodral måste klara varje test innan den får beteckningen DROP +.


Miljö

När det gäller att bevara våra naturresurser sitter vi alla i samma båt. Därför bidrar OtterBox till minskad miljöpåverkan genom att ständigt utforska nya och mer miljövänliga sätt att förbättra produkternas livscykel. Med initiativ som PRO Pack minskar OtterBox sin miljöpåverkan genom att minska förpackningsavfallet.