Netgear

Go faster

Netgear grundades i USA 1996 med ett mål i sikte; att utveckla kraftfulla nätverksprodukter för små och medelstora företag samt för privatpersoner. Det målet är någonting som Netgear verkligen har lyckats med då de idag är en av de största tillverkarna på den marknaden.

Behöver du en router, en switch eller kanske en NAS är Netgear tillverkaren att ta i beaktning. Särskilt om du är ute efter något enkelt till det mindre företaget.

10-Gigabit Smart Managed Switch Series

Som en ledande leverantör av nätverksutrustning för småföretag, förstår Netgear vikten av tillförlitliga och högpresterande nätverk. Med tillväxten av virtualisering, molnbaserade tjänster och applikationer som VoIP, video-streaming och IP-övervakning, behöver SMB-nätverk sträcka sig utöver enkel pålitlighet till högre hastighet och prestanda. 10-Gigabit Smart Managed Switch-serien från Netgear presenterar den rätta lösningen för detta krav genom att leverera oöverträffad icke-blockerande 10-Gigabit-bandbredd till en rimlig kostnad.

Se alla Smart Managed Switches

Web Managed Click Switches

Alla Web Managed Click Switches har ett innovativt och flexibelt monteringsfäste. Detta gör det enkelt att fästa dem vertikalt eller horisontellt, plant eller vinkelrätt, på en vägg, under ett skrivbord eller fäst på en stång, och tillåter dig att placera dina portar var och hur du behöver dem.

Se alla Web Managed Click Switches

Access points

Netgears trådlösa accesspunkter levererar robust säkerhet, oöverträfflig pålitlighet och hög prestanda för dagens krävande företagsbehov, med enkel och dubbla band, PoE, flertal SSIDs och en komplett uppsättning av företagsfunktioner.

Se alla Access points

Orbi

Du får bättre WiFi. Överallt.

Inga fler döda zoner på övervåningen, inga brutna förbindelser genom väggar, bara WiFi överallt. Orbi WiFi-systemet når upp till 350 kvadratmeter genom barriärer som hindrar WiFi som till exempel väggar, trappor och dörrar. Behöver du mer täckning? Lägg bara till en Orbi-satellit för att omedelbart utöka räckvidden på din WiFi.

WiFi-Routers

Topprankade. Snabbast. WiFi för alla behov.

Netgear har alltid varit i framkant när det kommer till trådlös nätverksteknologi, och var bland annat först med att lansera N-router och även AC-router. Netgear var även den tillverkaren som uppfann range extender. Idag har många hem ett flertal enheter som kräver starka och stadiga WiFi-signaler. Netgear erbjuder ett brett utbud för att lösa alla typer av nätverksbehov.

Se alla routers