Ergotron

Ergotron, Inc. är en global ledare inom design av ergonomiska lösningar som kopplar samman människor och teknik för att förbättra mänsklig prestation, hälsa och välbefinnande. Genom sin 40-åriga historia har Ergotron varit en föregångare i branschen, med innovativa produkter av professionell kvalitet och mycket kundcentrerad service.

ergotron logo

Bästsäljare

Produktkategorier

Monitorarm

Ergotrons stora utbud av professionella monitorarmar och stativ ger komfort, produktivitet och utrymme till varje arbetsområde.

Laptopstöd

Bärbara datorer är ofta den minst ergonomiska IT-utrustningen. Lägg till ett justerbart stativ, mus och tangentbord och skapa en bekväm uppställning just för dig.

Skrivbord för stående

Varje arbetsplats är olika. Med det bredaste urvalet av stilar, storlekar och tillbehör hjälper Ergotrons sitt-stå-lösningar medarbetarna att hitta den bästa passformen.

Väggmonterade mobila arbetsplatser

Låt vårdgivare i din organisation arbeta sittande eller stående med allt de behöver inom räckhåll.

Mobil datorarbetsstation

Arbeta flexibelt med en justerbar mobil arbetsplats som passar i alla utrymmen och för alla projekt.

AV vagnar

Förvandla vilket rum som helst till en videokonferens. Engagera alla teammedlemmar, även de som finns med på distans, med en mobil AV vagn som du kan ta med dig överallt.

Ergotron

Ergotron, Inc. är en global ledare inom design av ergonomiska lösningar som kopplar samman människor och teknik för att förbättra mänsklig prestation, hälsa och välbefinnande.

Vi är ett företag som jobbar för mer rörelse. Det har vi varit sedan Harry Sweere grundade Ergotron för 40 år sedan, 1982, och fick patent på några av de första ergonomiska lutbara stativen och monteringsarmarna. Hans arv reflekteras i våra kärnvärden och inspirerar till meningsfulla innovationer som hjälper anställda att må och arbeta som bäst genom rörelse.

Med hjälp av Technology of Movement™ bygger Ergotron produkter och skräddarsydda lösningar som hjälper människor till en ny känsla av energi inom hälsovård, industri och kontor, både hemma och på plats.

Vi är pionjärer inom sitt-/stå produkter och vi fortsätter att designa innovativa produkter som bidrar till att förbättra anställdas hälsa, bekvämlighet och produktivitet.