Digitus

Upptäck aktiva nätverkskomponenter som switchar, konverterare och adaptrar samt glasfiber- och kopparkabellösningar som hjälper dig att bygga ett stabilt och kraftfullt nätverk. Ergonomiska lösningar ger en hälsosam arbetsplats medan AV-produkter, kablar och adaptrar alltid garanterar rätt anslutning. Vårt produktsortiment omfattar även nätverks- och serverskåp, UPS-anläggningar och PDU-enheter i olika storlekar.

Digitus logo

Bästsäljare

Produktkategorier

10-tumslösningar

10-tumskomponenter utgör grunden för funktionella och flexibla lösningar inom SOHO-nätverksteknik. I moderna byggnader ökar efterfrågan på bredbandstillämpningar, vilket gör att fler komponenter krävs. 10-tumstekniken möjliggör professionella nätverkslösningar i begränsade utrymmen.

Väggskåp, nätverksskåp, serverskåp

DIGITUS® erbjuder både fristående och väggmonterade stabila nätverksskåp, serverskåp och väggskåp i olika storlekar och med passande tillbehör så att du kan anpassa nätverkstekniken efter verksamhetens behov.

HDMI Extender (AV)

Med ljud- och videolösningarna från DIGITUS® kan du visa upp produkter, modernisera mötesrum, digitalisera erbjudanden och mycket mer. Exempelvis ger våra HDMI-förlängare en enkel och snabb fördelning av HDMI-videosignaler på upp till 120 m.

KVM

Med vår KVM Switch kan du enkelt styra två datorer med en bildskärm, en mus och ett tangentbord. Med en knapptryckning eller den medföljande fjärrkontrollen kan du enkelt växla mellan de olika funktionerna. DIGITUS® omfattande portfölj innehåller olika versioner för alla behov.

Digitus

Assmann Electronic GmbH grundades 1969 i tyska Lüdenscheid som tillverkare av kontaktdon och adaptrar för interna och externa datorkablar. Företaget är idag en lösningsleverantör av datanätverksteknik med produkter av märket DIGITUS® inom områden som nätverksteknik, nätverks- och installationskablar, nätverks- och serverskåp, ergonomi, ljud- och videolösningar, datorer och kontorstillbehör, datorkablar och datorkomponenter. Varumärket DIGITUS® lanserades redan 1994 och är numera känt över hela världen för sin högkvalitativa produktportfölj och sitt utmärkta förhållande mellan pris och prestanda. Idag har Assmann Group dotterbolag i Österrike, Schweiz, Frankrike, Spanien, Kroatien, Polen, Turkiet, Kina, Taiwan och Hongkong och levererar sina produkter till distributörer, återförsäljare, systemintegratörer och Corporate Resellers över hela världen.