Datalogic

Datalogic är världsledande inom teknik för automatisk datainsamling och fabriksautomation, med specialisering på design och produktion av streckkodsläsare, mobila datorer, sensorer för detektering, mätning och säkerhet, RFID samt system för vision och lasermärkning. Läs mer »

Handdatorer med mjukvara

Datalogic erbjuder produkter för datainsamling med mycket bra prestanda och hög tillförlitlighet. Nu tillsammans med mjukvara från EASYLOGIC. Perfekt för det lilla företaget. WMS Light - din nyckel till en smidig och effektiv lagerhantering! Byggd på Datemas low-code plattform, EasyLogic, erbjuder WMS Light en färdigpaketerad lösning perfekt för att starta din resa mot en digitaliserad lagerhantering. Passar för att hentera lagersaldo, Inventering och In/utleverans.

Handhållna skannrar

Produkter för datainsamling med mycket bra prestanda och hög tillförlitlighet: Med eller utan sladd, med laserteknik för streckkoder eller 2D-koder, med standard, robust eller antimikrobiellt hölje och med den patenterade gröna punkten som bekräftar avläsningen, vilket ökar noggrannheten med över 30 %.

Handdatorer

Datalogic erbjuder ett brett utbud av handdatorer, från nya Memor K i fickformat till handhållna enheter med fullvärdigt tangentbord, industriella handdatorer, terminaler med pistolgrepp, fordonsmonterade datorer och ett komplett urval av middleware-lösningar.

Fasta skannrar för detaljhandeln

Marknadens mest kompletta serie av handsfree-läsare och skannervågar för att påskynda kassaprocessen i detaljhandeln: Horisontella, vertikala och utformningar med flera läsplan, patenterad ScaleSentry™-vågtallrik, integrerad EAS-kapacitet, Digimarc® programvara för streckkodsavkodning, fönster av safirglas.

Om Datalogic

Datalogic är världsledande inom teknik för automatisk datainsamling och fabriksautomation, med specialisering på design och produktion av streckkodsläsare, mobila datorer, sensorer för detektering, mätning och säkerhet, RFID samt system för vision och lasermärkning.

Närhet och snabb respons på alla tänkbara kundkrav, tillsammans med kontinuerlig innovation och högkvalitativa erbjudanden, är de enskilda faktorer som framförallt har legat bakom Datalogics framgångar under mer än 45 år. De nyskapande lösningarna bidrar till ökad effektivitet och kvalitet för olika processer inom detaljhandel, tillverkning, sjukvård samt transport och logistik.

Med produkter som används på stormarknader och många andra försäljningsställen, på stora flygplatser, inom ledande frakt- och posttjänster, i stora fabriker och på sjukhus över hela världen, erbjuder Datalogic sina kunder ett komplett utbud som täcker alla marknadens behov. Tekniken är resultatet av årtionden av expertkunskap.