Cherry logo

CHERRY grundades 1953, och genom åren har varumärket utvecklats till en av världens ledande tillverkare av tangentbord och inmatningsenheter. Med över 65 års erfarenhet fortsätter företaget att tillverka och skapa produkter som är vackert designade, slitstarka och av hög kvalitet.

CHERRY har också fått det erkända GS-certifikatet, vilket innebär att produkterna uppfyller de kvalitets- och säkerhetskrav som anges i den tyska Produktsäkerhetslagen.

Toppsäljande produkter

Produktkategorier

Ergonomisk

Kontorsanställda upplever oftast smärta och spänning i ryggmusklerna på grund av en ergonomiskt dålig arbetsplats, och det följs av trötthet och koncentrationssvårigheter. De här produkterna kan anpassas till ditt sätt att arbeta, vilket gör det kontinuerliga arbetet bekvämare och mindre tröttande.

Möss

Oavsett om du vill förebygga påfrestningar på handleden eller vill arbeta på en glasyta, är det viktigt att du har en bra mus. De här mössen ger dig hög precision och ännu högre komfort, oavsett om du är vänster- eller högerhänt.

Tangentbord

När man väljer tangentbord, tangentavstånd, tryckpunkter och mekanismen under varje tangent, kan de förvandla ett ansträngande arbete till ett bekvämt. Tangentborden ger dig en optimal kombination av alla tre, vilket skapar en förbättrad upplevelse som känns när du skriver på dem första gången.

Skrivbordssatser

Varför bara välja ett tangentbord eller en mus när du kan få båda? Paketen med tangentbord och mus är slitstarka, tillförlitliga och prisvärda, och de ger dig allt som ett tangentbord och en mus ska – perfekt för hemmakontoret.