CHASING

Undersök under ytan med en ROV eller undervatten-drönare från marknadsledande Chasing. Används för att kontrollera skrov på fartyg och båtar, leta på botten, inspektera hamnar eller för att upptäcka en helt ny värld i din lokala sjö eller ditt närmaste hav.

Voxicon logo


Bästsäljare

Produktkategorier

Dory

Upptäck ditt närmaste vatten med en Chasing Dory för att hitta de bästa fiskeställena eller kolla vad som finns på botten. Ta med din Dory på båtsemestern för att se vart du ankrar eller badar och hitta din tappade mobiltelefon på botten. Filmar i Full HD, klarar 15 meters djup och styrs med en app från din smartphone eller surfplatta.

Gladius Mini S

Med Gladius Mini S kan du dyka 100 meter djupt med en fart av hela 4 knop! Filma i 4K eller Full HD och ta stillbilder med 12 megapixels upplösning. Inbyggd belysning (LED) på totalt 2400 Lumen. Gladius Mini S kan också kompletteras med både en robotarm för att kunna ta med sig fynd från botten eller en extern GoPro-kamera. Den stöder även Live Stream direkt via sociala medier! Upp till 4 timmar körtid per laddning och under 4 timmar laddningstid.

Chasing F1

En undervattensdrönare för fiskare. Den styrs med en fjärrkontroll utformad för alla typer av fiske och som ger information om undervattensterrängen, föremål under ytan, platser för fiskstim och fiskars position i vattnet. Drönaren är också perfekt för inspektion av bryggor.

M-serien

Professionell ROV för dig som har höga krav på bildkvalitet och funktionalitet. Åtta motorer med Anti-stuck-teknik för att ha maximal styrka och kontroll. Filmar i 4K eller Full HD genom ett objektiv med bra ljusstyrka och en större bildsensor än de andra modellerna. Kompatibel med robotarm, extra belysning (finns även inbyggt), lasermätare, GoPro-kamera och mycket annat. M2 finns med 100 meter eller 200 meter kabel, båda klarar 100 meters djup.

M2 Pro

Har samma kameradel som M2 men har utöver det 50% starkare motorer för att vara snabbare och klara strömmar bättre, möjligheten till nätdrift för obegränsad drift samt möjligheten att använda med en professionell Control Console (tillbehör) istället för den medföljande fjärrkontrollen. M2 Pro klarar ett maxdjup på 150 meter och kan användas med upp till 400 meter kabel (köp till som tillbehör).

CHASING

CHASING grundades av en grupp passionerade dykintusiaster och hårdvaru- och mjukvaruproffs 2016. Inom de första 5 åren har det utvecklat 6 generationer av produkter, genomfört 4 finansieringsrundor och blivit ledande inom undervattensteknologibranschen. Hittills har den vunnit mer än 50 priser på alla nivåer inom och utanför Kina. På grund av dess låga kostnad, höga prestanda, lätthet att använda, enastående bärbarhet och andra egenskaper, har den använts i stor utsträckning inom undervattensobservation och fotografering, vattenbruk, undervattensförsvar och räddning, skrovinspektion, vetenskaplig utforskning, miljöskyddstestning, vattenvård och vattenkraft. Varje dag levereras CHASING-produkter till ett brett utbud av organisationer i över 80 länder.