Belkin

I över 36 år har Belkin skapat produkter som förenklar människors liv och ger dem möjlighet att få ut så mycket som möjligt av sin teknik. Belkins fokus på kvalitet, enkelhet och bra design har gjort dem världsledande inom teknik med ett rykte om högsta standard inom kvalitet och säkerhet.
Se alla produkter från Belkin »

Dockningsstationer & hubbar

Belkin har dockningsstationer och hubbar för hemmet, kontoret och när du är på språng. Belkins USB-C Express-dockningsstation ansluter och laddar allt (inklusive 4K-skärmar) med högsta hastighet. USB-C Multimedia Hub ger dig alla tillbehör du behöver i en bärbar enhet. 4 ports-hubbar är perfekta för att lägga till enheter till din USB-C-dator med hastigheter på upp till 5 Gbps.

Se alla dockningsstationer och hubbar från Belkin

Trådlösa laddare

Belkins sortiment av trådlösa laddare inkluderar plattor och stativ. Båda varianterna ger dig bekvämlighet och säker, snabb laddning för dina Qi-aktiverade enheter, utan sladdhärvor. Laddarna finns i ett antal strömalternativ från 5W till 15W, de fungerar med mobilskal och telefonen går att använda medan den laddas. Dessutom är laddarna snygga.

Se alla Belkins trådlösa laddare

Laddning i toppklass

I vår digitala värld av teknologi är vi beroende av att våra enheter har batteri som räcker hela dagen. Vi vill att laddningen ska gå snabbt, att det ska vara fritt från trassel och vi vill kunna ladda när vi är på språng. Belkin har ett brett sortiment av laddare för alla tillfällen. Laddare utrustade med USB PD för snabbladdning i världsklass och billaddare så du aldrig ska behöva känna stressen av lågt batteri på din enhet.

Skärmskydd

Belkin har ett utbud av skärmskydd för Android-telefoner, iPhones, iPads, MacBooks och Apple Watches. Specialfunktioner som rundad design för kant-till-kant-skydd och privacy-alternativ för att förhindra att andra läser din skärm skiljer Belkins design från andra märken. iPad-skydden fungerar med Apple Pencil 2 och Apple Watch-skydden är inte bara är reptåliga utan även vattentäta.

Se alla skärmskydd från Belkin

Kablar och adaptrar

Belkins sortiment inkluderar USB-C- och Lightning-kablar för telefoner, surfplattor och bärbara datorer samt AV-kablar för ännu bättre multimediaupplevelser. Nätverkskablar ger tillförlitliga anslutningar när det inte finns något Wi-Fi tillgängligt, medan laddningskablar laddar dina enheter snabbare än någonsin. Vill du behålla dina nuvarande sladdar? Belkin-adaptrar hjälper dig att mixa och matcha alla dina kablar och enheter.

Se alla kablar och adaptrar från Belkin