AOC

AOC är specialiserade på skärmteknik och har en bred portfölj av skärmar som passar alla typer av användare och kontor. Kristallklara bilder och en exakt färgåtergivning i kombination med en ergonomisk och stilren design ger dig allt du behöver för ökad produktivitet i toppkvalitet.

Kvalitetsskärmar med kristallklar bild

Bildskärmar från AOC är utformade för professionella användare med höga kvalitetskrav. Samtliga skärmar erbjuder god komfort paketerat i en stilren ramlös design som passar på alla arbetsplatser, såväl på kontoret som hemma.

Nya möjligheter med en bärbar skärm

De bärbara skärmarna från AOC utökar ditt arbetsutrymme på ett ögonblick vart du än är. Den tunna och lätta IPS-skärmen ansluts enkelt till din laptop eller smartphone med USB-C och touchfunktionen i modellen 16T2 öppnar upp för nya användningsområden till hemmakontoret, möten eller när du är på resande fot.

Spelklara skärmar

AOC är globalt störst på marknaden när det kommer till spelskärmar för både proffs och nybörjare. För den som vill kunna slå om från arbete till spel efter en arbetsdag behövs en skärm som har vad som krävs när det kommer till uppdateringsfrekvens, responstid och upplösning.