Alledra

Alledra erbjuder energismart och prisvärd LED-belysning med varierande effekt och sockel. Samtliga produkter i Alledras sortiment har energiklass A+ och en lång livslängd på upp till 30 000 timmar. Läs mer »

LED-belysning

Alledra har ett noga utvalt sortiment av energismart och prisvärd LED-belysning med varierande effekt och sockel som ger ett varmt och behagligt ljus. Samtliga produkter i Alledras sortiment har energiklass A+ och en brinntid på minst 30 000 timmar. De drar väldigt lite ström, ger full ljusstyrka direkt efter tillslagning och innehåller inte kvicksilver.

Därför ska du välja LED

LED-lampor blir inte varma på samma sätt som traditionella glödlampor och halogenlampor vilket gör att LED-belysning är ett mer brandsäkert val. De drar väldigt lite ström och ger upp till 80 procent energibesparing jämfört med en traditionell glödlampa. En LED-lampa avger inte heller någon UV- eller IR-strålning och är okänslig mot skakningar.

Alledra

Alledra erbjuder energismart och prisvärd LED-belysning med varierande effekt och sockel. Samtliga produkter i Alledras sortiment har energiklass A+ och en lång livslängd på upp till 30 000 timmar. De finns dessutom alltid i lager.