Ångström

Med över 20 års erfarenhet av datorbygge så är Ångström ett av de bästa valen när du köper din dator. Ångström speglar den perfekta symbiosen mellan prestanda och pris. Noggrant utvalda konfigurationer med de bästa komponenterna garanterar en smidig datorupplevelse, helt utan kompromisser.

Ångström logo
  • 3 års garanti som gäller även när du uppdaterar delar i datorn.
  • Enbart premium brands på alla komponenter.
  • Kabeldragning gjord för maximalt luftflöde.
  • Byggd i Sverige med omsorg.
  • Rent Windows utan bloatware.

Bästsäljare

Produktkategorier

Ångström RED

Ångström RED är arbetsdatorer skräddarsydda för att ge ett bra flöde i vardagen. Med noga utvalda komponenter från premium brands, i kombination med 3 års garanti kan du känna dig trygg och säker när du väljer en Ångström RED. Närmare så här går det inte att komma en välplanerad arbetsdator.

Ångström Creative

En dator för kreatörer är förstås inget om det inte vore för kraftfulla specifikationer som klarar av 4K-redigering, 3D-animering och annat krävande. Ångström uppfyller de specifika behoven som finns hos professionella kreatörer och levererar kraftfull och stabil datorprestanda som passar kreatörer och innehållsskapare.

Ångström Gaming

En färdigbyggd gamingdator ska inte vara sämre än den du bygger själv. X-Ray är omsorgsfullt byggd av erfarna entusiaster, för att försäkra den bästa möjliga spelupplevelsen. Extra tid läggs på kabeldragning för ett rent utförande och optimalt luftflöde. Bloatware hör inte hemma på en modern PC. X-Ray levereras därför alltid med en ren installation av Windows 10. Det är bara att installera dina favoritspel och köra!

Windows 11

Ångström levereras alltid med ren installation av Windows och är fri från bloatware. Med Windows kan du optimera ditt skärmutrymme och maximera din produktivitet samt spela de senaste spelen som konkurrerar med verkligheten.