Hjälp oss utveckla Dustins webbplats

Gå med i vår användarpanel

Som medlem i vår användarpanel får du inbjudningar till användartester där du kan vara med och påverka din framtida upplevelse på Dustin.se. Ett användartest brukar ta 5-20 minuter och kan handla om att du får testa en ny funktionalitet eller att du får svara på ett antal frågor medan du navigerar dig runt på vår webbplats.

Du har alltid möjlighet att tacka ja eller nej till att delta. Om du tackar ja bokar vi tillsammans in ett möte, fysiskt eller online. Om du inte vill få fler inbjudningar kan du när som helst avregistrera dig.

För mer information om hur Dustin hanterar dina personuppgifter och vilka rättigheter du som registrerad har, vänligen se Dustins integritetspolicy.

Frågor och svar

Det beror på hur många kunder som för tillfället är med i användarpanelen. Vi räknar med att genomföra minst ett test i månaden. Om du blir inbjuden till ett test får du chansen att tacka ja eller nej. Vid ja, bokar vi tillsammans in ett möte via Skype, telefon eller i person för att genomföra testet. Om du däremot inte önskar att få fler inbjudningar kan du avregistrera dig i senaste mailet eller återkoppla din önskan till oss.

Användartest genomförs av oss som utvecklar Dustin.se. Vid ett användartest kan du få se en ny funktionalitet som du testar och ger feedback på. Det kan också handla om att du får svara på ett antal frågor medan du navigerar dig runt på den befintliga webbplatsen. Beroende på var du befinner dig gör vi våra användartest via Skype eller i person.

Testet brukar ta mellan 5-20 minuter att genomföra.

Du får dels chansen att testa ny funktionalitet före alla andra där din feedback kommer att vara en viktig del i vår utveckling av webbplatsen. Vi erbjuder dig dessutom en specifik produkt från vårt eget IT-sortiment i utbyte för din tid och feedback. Vilken produkt det handlar om beror på testets omfattning.

Vi kommer att spara den feedback du ger oss. Däremot kommer vi inte att lagra den informationen på dig som person. Vi gör din feedback helt anonym. Efter vårt möte kommer vi att transkribera noteringar och inspelningar där vi tar bort all kundinformation.

Om du inte önskar att få fler inbjudningar kan du avregistrera dig i senaste mailet eller återkoppla din önskan till oss.