aI arrow-down-small arrow-down arrow-left-corner arrow-left-small arrow-left arrow-right-corner arrow-right-small arrow-right arrow-up-small arrow-up availability awards badge-employee bag button-click-2 button-click calendar-check calendar carrot cart-clock check-box check circle clock close cloud-2 cloud-safe clouds-download clouds-upload code coffee compact compare computer connect-network contact-user contact conversation credit-card delivery-2 delivery desk diploma doc docs document-license download dustin-symbol-innerdustin-symbol-outerdustin-symbol easy-workplace education email-recieve email-send email equality event-micro fabric folder food gallery gaming gift globen graph hamburger headphones heart heart home idea image info-attention it key kitchen knowledge label laptop leaf list location log-in log-out lounge-zone man-woman market meeting-2 meeting meetings microsoft-365 minus mouse network-wifi-2 network-wifi network office-2 office-3 office-4 office pen phone plus popover-arrow popover-edge-arrow presentation printer question report-doc report-numbers report-stats screen search security-2 security seminar-micro-2 seminar-micro server service services settings shopping-cart-2 shopping-cart-3 shopping-cart-4 shopping-cart-5 shopping-cart silent skip-left skip-right sound speech-bubble-2 speech-bubble star-black-gray star-black star-gray star statistic-2 statistic stop storage switch-account tea-1 tea-2 time-ongoing tomato trash-bin travel upload user-minus user-plus user video-elearnings video-play-button weather-activitet workplace zoom-in zoom-out

Women in Business

Få inspiration och bredda ditt nätverk.

Women in Business är vårt initiativ för att driva jämställdhet och mångfald samt uppmuntra fler kvinnor att söka sig till en karriär inom IT-och techbranschen. Med fokus på innovation, ledarskap, hållbarhet och personlig utveckling i arbetslivet har vi inspirerat kvinnor i karriären sedan 2012.

På våra återkommande event kombinerar vi föreläsningar och diskussioner med en möjlighet att knyta värdefulla kontakter och bredda sitt professionella nätverk. Idag finns eventet i Sverige, Danmark, Norge och Finland.

Women in Business 2021 – digitalt event

  • Att leda på distans – är du redo?
  • Skapa framgång med mångfald.
  • Gruppdiskussioner och mycket mer.
  • 19 maj 2021
  • kl 15:00-16:45
Läs mer och anmäl dig
Åsa Degermark och Natalie Mellin

Två av våra gäster Åsa Degermark och Natalie Mellin

Vi stödjer FN:s globala mål

År 2015 enades FN:s medlemsländer om 17 globala mål som ska nås fram till år 2030. Målen syftar bland annat till att utplåna fattigdom och svält, se till att mänskliga rättigheter respekteras i praktiken, uppnå jämställdhet och egenmakt för alla kvinnor och flickor samt värna om vår planet och våra naturresurser. Vi strävar efter att aktivt bidra till de globala målen genom att fokusera på de mål som har störst relevans för vår verksamhet och strategi, och där vi som företag kan göra störst skillnad. Ett av dessa är mål 5 – jämställdhet.

Såväl vår uppförandekod som uppförandekoden för leverantörer innehåller ett uttryckligt förbud mot diskriminering av kvinnor och alla andra former av diskriminering. Vi har antagit policyer och infört rutiner för att stärka kvinnors egenmakt. Vårt mål är att vardera kön ska vara representerat till minst 40 procent i hela organisationen senast år 2020. Till utgången av 2018/19 hade vi som delmål att uppnå en könsfördelning (kvinnor/män) på 36/64 på chefsnivå och 37/63 inom hela organisationen.

Vid utgången av 2018/19 var könsfördelningen (kvinnor/män) på chefsnivå 38/62 (36/64) och inom hela organisationen 31/69 (30/70).

Du kan läsa mer om våra fokusområden här

Gender Equality at Dustin

Så jobbar vi med mångfald och jämställdhet

Mångfald och jämställdhet är väsentliga områden för oss. Vi tror på en företagskultur som bygger på respekt och värderingar, arbete för jämställdhet på alla nivåer i organisationen samt främja innovation genom en mångfald av perspektiv, erfarenheter, kulturer, kön och åsikter.

Läs mer om vårt arbete här

AllBright

Under 2020 uppmärksammades Dustin Group som ett av Sveriges mest jämställda börsbolag av AllBright.

Vi är ett av Sveriges mest jämställda börsbolag

30%/70%

Dustin Total

38%/62%

Senior level

50%/50%

Group management

43%/57%

Board of Directors

Ta nästa steg i karriären

På Dustin älskar och tror vi på tekniken och dess möjligheter. Men vi vet att tekniken inte skapar nytta på egen hand. Det krävs alltid människor med kunskap som kan förstå behoven och erbjuda de lösningar som verkligen gör nytta. Hos oss blir du en del av ett team som spänner över fem länder och otaliga kunskapsområden. Vi tror på att skapa en bredd av olika erfarenheter, bakgrunder och kompetenser. Du får vara med och utveckla våra affärer, vår kultur och våra mål. Vi vill att du ska få möjlighet att utvecklas lika mycket som vi på resan framåt.

Vill du bli en del av vårt team?

Se lediga jobb

Mer inspiration

Hållbarhet
Snart måste all IT gå att återanvända

Om du jobbar inom IT står antagligen hållbarhetsfrågor högt på agendan. Om inte, är det hög tid att skifta fokus.

9 februari 2021
Strategi och ledarskap
5 tekniska utmaningar för dig som CIO - och hur du löser dem

Det krävs en bra infrastruktur för att kunna jobba strategiskt och ständigt utveckla affären. Så får du den på plats, och undviker att fastna i tekniken.

27 november 2020
Hållbarhet
Dra nytta av en cirkulär affärsmodell

Vill du rädda miljön och springa ifrån dina konkurrenter på samma gång? Börja se ditt avfall som en resurs. Följ med till Karma, den nya sortens cirkulära företag.

15 maj 2020