We Make IT Work.

Välkommen till Dustin

IT är något som bara måste fungera. Det är där Dustin kommer in i bilden. Vi erbjuder produkter, tjänster & lösningar inom IT som gör att du och ditt företag kan fokusera på det som är viktigt.

Ligg steget före

Med vårt breda utbud av tjänster och lösningar kan du ligga steget före. Dustin ser till att hitta rätt helhetslösning och IT strategi för just ditt företag. Let’s Make IT Work.

Hitta allt du behöver

Vi kan stoltsera med marknadens bredaste utbud av IT-produkter, alltid uppdaterat med det senaste. Med över 250 000 produkter har vi allt du behöver och allt du inte visste att du behöver.

Datorer & surfplattor

Datorutrustning & tillbehör

Telefoner & GPS

Ljud & bild

Skrivare & förbrukning

Lagring & minneskort

Server & storage

Nätverk

Datorkomponenter

Kontor, hem & skola

Programvara

Aktuella kampanjer

Fokusera på det du är bäst på

Dustin ser till att du slipper systemkrascher, datahaverier och driftstopp. Vi hjälper dig att se över ditt arbetssätt och din IT-miljö för att skapa en stabil verksamhet. Allt för att du ska kunna fokusera på det du är bäst på, din kärnaffär. Här presenterar vi några av de företag vi haft möjligheten att jobba med.

article cover photo

Infrastruktur

Mot en framtidssäkrad nätverkslösning

BrandFactory är Nordens största aktör inom visuell kommunikation. Med Dustins tjänst Network as a Service ser bolaget fram emot att kunna fokusera helt och hållet på sin kärnverksamhet.

4 juni 2018
article cover photo

Arbetsplats

Se riskerna – innan de dyker upp

För värdepappersbolaget Aktiv Finans är säkerhet a och o. Med Dustin som samarbetspartner har företaget fått en trygg och effektiv IT-lösning.

18 maj 2018
article cover photo

Infrastruktur

Digital analys leder till bättre beslut på AcadeMedia

Som norra Europas största utbildningsföretag är IT-strategin en framgångsfaktor för AcadeMedia. Petter Hallman, CIO, berättar mer om hur de arbetar med digitala läromedel och varför de använder data för att höja kvaliteten och kundnöjdheten.

19 december 2017

Ring oss så pratar vi om den bästa lösningen för dig och ditt företag 08-553 44 000.

Lär dig mer om IT med Dustin

I vår eventkalender hittar du aktuella event, seminarier och webinarier. Gemensamt för alla våra aktiviteter är att vi vill ge dig möjligheten att lära dig mer om IT. Samtidigt vill vi tillsammans med våra leverantörer visa upp hur vi kan hjälpa dig med det som just din verksamhet behöver.

Om det är något du inte får missa är det Dustin Expo, Nordens största IT-mässa. 21-23 mars går mässan av stapeln för 18:e gången i rad. Kom och häng med oss när vi ställer ut med drygt 80 av branschens främsta tillverkare:

Till alla event

Är hållbarhet viktigt för dig?

– Det är det för oss.

Hållbarhetsarbete handlar mycket om miljökriterier men när vi på Dustin talar om hållbarhet lyfter vi gärna fram fler aspekter. Vårt ansvar sträcker sig genom hela värdekedjan.

Läs mer om vårt miljöarbete här

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och ta del av inspirerande nyheter och erbjudanden varje vecka:

Till nyhetsbrev