Print

Tjänster och lösningar som erbjuder intelligens. Som en delfin.

Vi erbjuder tjänster och lösningar inom print som gör det möjligt att ta kontroll över dina utskriftskostnader. Och samtidigt få en smartare och mer effektiv, samt för miljön, bättre lösning.

Vi kan och förstår utskriftshantering. Tack vare vår unika kunskap och erfarenhet av IT-produkter kan vi erbjuda rätt tjänst eller lösning oavsett om det är en vision du vill förverkliga eller en utmaning du vill lösa.

Ta exempelvis vår tjänst ”Toner on Demand” som automatiskt levererar ny toner till dina skrivare innan du drabbas av ett eventuellt driftstopp. Du får kontroll på kostnaderna och status på skrivarnas livslängd och tack vare vårt retursystem är det bättre för miljön. Printlösningar med fokus på kostnadseffektivitet och hållbarhet där inte alla på företaget behöver vara skrivarexperter.

Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om våra paketerade och skräddarsydda tjänster och lösningar inom print. Eller läs mer i vår kunskapsbank där du hittar massor av artiklar om de senaste IT-trenderna, smarta lösningar samt kundreferenser.

Låt oss hjälpa dig att få en smartare och mer strömlinjeformad och friktionsfri printlösning.

 

Print