Mjukvarulösningar

Tjänster och lösningar som erbjuder fart.
Som en gepard.

Vi erbjuder tjänster och lösningar inom mjukvara som hittar de områden där det går att spara pengar i en korrekt mjukvaru- och licenshantering. Och ser till att det händer.

Vi kan och förstår mjukvara. Tack vare vår unika kunskap och erfarenhet av IT-produkter kan vi erbjuda rätt tjänst eller lösning oavsett om det är en vision du vill förverkliga eller en utmaning du vill lösa.

Ta exempelvis vår ”Licenshantering” där vi går igenom befintliga licensavtal, jämför dessa med behovet och avinstallarerar, uppgraderar och förändrar för att optimera licensmodeller och sänka kostnader. Snabba och graciösa mjukvarulösningar med fokus på rätt service till verksamheten till rätt kostnad. Utan datastress.

Vi erbjuder programvarulösnignar från bland andra Adobe, Microsoft, Autodesk, Citrix, F-Secure, Symantec, Veeam, Veritas och VMware. Läs mer under "Produkter & Tjänster inom mjukvara".

Ta kontakt med oss så kan vi berätta mer om våra paketerade och skräddarsydda tjänster och lösningar inom mjukvara. Eller läs mer i vår kunskapsbank där du hittar massor av artiklar om de senaste IT-trenderna, smarta lösningar samt kundreferenser.

Låt oss hjälpa dig att få upp farten i din verksamhet med en hel mjukvaruavdelning till din tjänst.

 

Mjukvara