Trendrapport: Workplace

De nya generationernas intåg på arbetsmarknaden och en accelererande teknikutveckling ritar om arbetsplatser runtom i världen. Det ställer också högre krav på IT-avdelningar och de verktyg som förväntas stödja den framtid som redan är här. Ta del av vår trendrapport Workplace och lär dig mer om framtidens arbetsplats.

2025 kommer Millennials att utgöra 75 procent av den globala arbetskraften, tätt följd av Generation Z. Två tredjedelar av alla Millennials vill kunna arbeta på distans och själva bestämma var och när de arbetar. Det är inte bara en livsstilsfråga, det handlar lika mycket om att upprätthålla en balans mellan arbete och privatliv.

Samtidigt visar analyser att antalet enheter per medarbetare kommer att stiga med 400 procent under de närmaste fyra åren. Det kräver att IT-avdelningen kan säkerställa en smidig och säker hantering av alla de enheter som gör det möjligt för anställda att vara effektiva, flexibla och kreativa.

Våra kunder behöver en företagsrådgivare som sparrar med dem istället för att tala om teknik, bits och bytes. De vill att vi hjälper dem att få ut mer värde av sin IT.

– Jesper Jensen, Dustin.

Ladda ner vår trendrapport och lär dig mer om hur du:

  • reagerar snabbt på marknadsförändringar och förutser behov
  • kopplar ihop människor och teknik för att skapa innovation
  • får tillgång till djupa insikter som grund för strategiska beslut
  • inspirerar till en kultur som möjliggör samarbete och löpande feedback
  • stöttar medarbetarna i att hitta en balans mellan arbete och privatliv.

18 december 2019

Så kan snabba SSD-diskar höja produktiviteten i din verksamhet

Tar det lång tid att starta upp datorn eller att föra över filer till din backup-disk? Med den nya NVMe-tekniken kan du räkna med ännu snabbare dataöverföring, kortare väntetider och högre produktivitet.

Tips och tricks för att få ut mer av Microsoft Teams

Fler och fler får upp ögonen för hur Microsoft Teams kan användas för att kommunicera både internt och externt, men långt ifrån alla vet hur de ska få ut det mesta av programmet. Vi ger dig tipsen som kommer att göra din Teamsupplevelse bättre.

TIPS: Vett och etikett för videomötet

Videosamtal sparar både tid och miljöresurser. Men de medför också vissa utmaningar. Här är expertens bästa tips för ett smidigt digitalt sammanträde.

Allt du behöver i ett paket

Contour Travel Kit kombinerar några av Contour Designs populäraste produkter. Tanken är att du ska kunna bära med dig dem och sätta upp en ergonomisk arbetsplats var du än är.

Så skapar du ett ergonomiskt kontor hemma

Våra ursäkter är slut, men våra dåliga vanor finns kvar. Det är dags att jobba mer ergonomiskt hemifrån.

Är du redo för framtidens medarbetare?

Vi rusar in i en ny era av att jobba hemifrån. Då är det på sin plats att ta död på myten om att inte blanda privatliv med arbetsliv.