Trendrapport: Collaboration

Det pågår en världsomvändande utveckling som drivs på av de yngre generationerna. Tidigare var kunskap lika med makt och delades sparsamt. Yngre generationer är mer sökorienterade och delar aktivt kunskap och information. Med rätt tjänster och digitala verktyg kan du synliggöra såväl kunskaper som kompetenser i hela företaget.

Millennials och Generation Z har ett helt annat förhållande till kunskap än tidigare generationer. Det pågår en form av demokratisering av kunskap som också bör avspeglas i företags IT-verktyg och processer. När kunskap blir mer synlig blir den också mer värd eftersom fler får glädje av den.

Graden av teamsamarbete kommer bara att öka i takt med allt högre krav på snabb och effektiv problemlösning. Rätt verktyg skapar förutsättningar för samarbete och leder till tydligare och mer effektiv kommunikation. Förutom att det sparar tid och pengar på resor.

Att centralisera företagets data leder också till att företaget blir mindre sårbart när en medarbetare lämnar. Dessutom kan nya medarbetare snabbt skolas in eftersom kunskapen har gjorts lättillgänglig och sökbar.

Forrester undersökte flera hundra Microsoft-kunder i sju länder som alla hade implementerat de senaste Office 365-plattformarna. Kunderna hade en genomsnittlig avkastning på 112 procent över 3 år.

– Microsoft.

Ladda ner vår trendrapport och ta del av det senaste inom digitalt samarbete

18 december 2019

Så kan snabba SSD-diskar höja produktiviteten i din verksamhet

Tar det lång tid att starta upp datorn eller att föra över filer till din backup-disk? Med den nya NVMe-tekniken kan du räkna med ännu snabbare dataöverföring, kortare väntetider och högre produktivitet.

Tips och tricks för att få ut mer av Microsoft Teams

Fler och fler får upp ögonen för hur Microsoft Teams kan användas för att kommunicera både internt och externt, men långt ifrån alla vet hur de ska få ut det mesta av programmet. Vi ger dig tipsen som kommer att göra din Teamsupplevelse bättre.

TIPS: Vett och etikett för videomötet

Videosamtal sparar både tid och miljöresurser. Men de medför också vissa utmaningar. Här är expertens bästa tips för ett smidigt digitalt sammanträde.

Allt du behöver i ett paket

Contour Travel Kit kombinerar några av Contour Designs populäraste produkter. Tanken är att du ska kunna bära med dig dem och sätta upp en ergonomisk arbetsplats var du än är.

Så skapar du ett ergonomiskt kontor hemma

Våra ursäkter är slut, men våra dåliga vanor finns kvar. Det är dags att jobba mer ergonomiskt hemifrån.

Är du redo för framtidens medarbetare?

Vi rusar in i en ny era av att jobba hemifrån. Då är det på sin plats att ta död på myten om att inte blanda privatliv med arbetsliv.