Tre experter – många smarta tips

Under Dustin Expo satte vi oss ned med flera intressanta personer för att ta del av deras insikter inom olika områden. Alla dessa korta pratstunder är inspelade och publiceras här, så att även ni som missade Dustin Expo kan ta del av dessa experters smarta tankar.

Vi kallar dessa samtal "Dustin Expo Speakerbox Conversations". Här nedan följer tre stycken höjdpunkter från dessa med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson, F-Secures säkerhetsexpert Mikko Hyppönen och VR/AR-experten Niclas Johansson från Immersivt.se

Följ oss på Facebook och Linkedin för att inte missa de andra samtalen!

Varför är hållbarhet så viktigt för företag idag? Och hur blir man mer hållbar?

Vi pratar med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson om hur man kommer igång med sitt hållbarhetsarbete och varför det är så viktigt för alla företag att göra detta.

Längd: 8:03

Behöver vi vara rädda för säkerheten kring IoT?

Under denna pratstund med Mikko Hyppönen från F-Secure pratar vi om IoT-prylar och hur dessa kan utgöra ett säkerhetshot i framtiden, och redan idag.

Längd: 9:17

Är VR och AR framtiden inom digitala mötesrum?

Niclas Johansson är expert inom VR och AR så vi satte oss ned med honom för att ta reda på hur dessa tekniker kommer påverka framtidens(?) mötesrum.

Längd: 9:31

Läs mer:
Läs även om vad mer det pratades om under Dustin Expo.
Dessa var de hetaste prylarna från mässan.

1 april 2019

7 heta prylar som visades på Dustin Expo 2019

Produktnyheterna var många på årets mässa. Här har vi samlat några av dem som fick mest uppmärksamhet.

1 april 2019

Dustin Expo 2019: Insikter från scenprogrammet

Nya produkter är bara en av anledningarna till att 10 000-tals besökare vallfärdar till Dustin Expo varje år. Någonting som lockar minst lika mycket är möjligheten att träffa branschens samlade expertis och lyssna på intressanta seminarier.

1 april 2019

Dustin Expo 2019: De hetaste snackisarna

Dustin Expo har slagit igen portarna för den här gången. För dig som inte kunde vara med den här gången har vi samlat de hetaste snackisarna.

25 mars 2019

Norden i spetsen för global finansiell innovation

Mer fokus på individen, massor av ny teknik och ett Norden som ligger i absolut framkant. Det är några av de viktiga trenderna inom bank- och finansbranschen just nu.

22 mars 2019

5 militära innovationer som förändrat den civila världen

Här är några tekniska innovationer som först såg dagens ljus inom det militära – innan de gjorde succé hos den breda allmänheten.

21 mars 2019

Lär barn kodning och teknik med hjälp av tech toys

En av de starkast växande trenderna just nu är digitala leksaker som lär barn att koda och hur teknik fungerar. Dessa riktar sig även till allt yngre personer.

18 mars 2019