Tre experter – många smarta tips

Under Dustin Expo satte vi oss ned med flera intressanta personer för att ta del av deras insikter inom olika områden. Alla dessa korta pratstunder är inspelade och publiceras här, så att även ni som missade Dustin Expo kan ta del av dessa experters smarta tankar.

Vi kallar dessa samtal "Dustin Expo Speakerbox Conversations". Här nedan följer tre stycken höjdpunkter från dessa med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson, F-Secures säkerhetsexpert Mikko Hyppönen och VR/AR-experten Niclas Johansson från Immersivt.se

Följ oss på Facebook och Linkedin för att inte missa de andra samtalen!

Varför är hållbarhet så viktigt för företag idag? Och hur blir man mer hållbar?

Vi pratar med Dell Technologies managing director Stefan Alariksson om hur man kommer igång med sitt hållbarhetsarbete och varför det är så viktigt för alla företag att göra detta.

Längd: 8:03

Behöver vi vara rädda för säkerheten kring IoT?

Under denna pratstund med Mikko Hyppönen från F-Secure pratar vi om IoT-prylar och hur dessa kan utgöra ett säkerhetshot i framtiden, och redan idag.

Längd: 9:17

Är VR och AR framtiden inom digitala mötesrum?

Niclas Johansson är expert inom VR och AR så vi satte oss ned med honom för att ta reda på hur dessa tekniker kommer påverka framtidens(?) mötesrum.

Längd: 9:31

Läs mer:
Läs även om vad mer det pratades om under Dustin Expo.
Dessa var de hetaste prylarna från mässan.

1 april 2019

Återanvända istället för att återvinna, dessa är fördelarna

Vi pratar med återtagsexperterna Inrego för att ta reda på varför man bör arbeta med återtag istället för återvinning. Man har nämligen mycket att vinna på detta.

28 maj 2019

Digital innovation inom retail: ICA:s perspektiv

Marvin Liljegren, Head of Culture på ICA, var en av talarna på vårt event Digital innovation inom retail och hjälpte till att besvara eventets huvudfråga: hur skapar man relevanta kundupplevelser i butik genom digital innovation?

7 maj 2019

Så får du alla att jobba mot samma mål

Framgångsrikt företagande kräver engagerade medarbetare. Hur lyckas man med det? Här är fem sätt att öka engagemanget på arbetsplatsen.

7 maj 2019

Internet är trasigt: ”Vrede och hat får störst spridning”

Hur påverkar sociala medier egentligen demokratin? Det undersöker författarna Martin Gelin och Karin Pettersson i nya boken Internet är trasigt – Silicon Valley och demokratins kris.

24 april 2019

7 heta prylar som visades på Dustin Expo 2019

Produktnyheterna var många på årets mässa. Här har vi samlat några av dem som fick mest uppmärksamhet.

1 april 2019

Dustin Expo 2019: Insikter från scenprogrammet

Nya produkter är bara en av anledningarna till att 10 000-tals besökare vallfärdar till Dustin Expo varje år. Någonting som lockar minst lika mycket är möjligheten att träffa branschens samlade expertis och lyssna på intressanta seminarier.

1 april 2019