Rapport: Dagens nätverksproblem och dess lösningar

Alla företag, oavsett storlek, strävar efter att bli snabbare, effektivare och i förlängningen mer lönsamma. En viktig pusselbit för att uppnå detta är IT-miljön.

Fler uppkopplade enheter, ett ökat användande av molntjänster och nya säkerhetshot ställer nya krav på nätet. Nätverket, som en gång i tiden kunde installeras och glömmas bort, har blivit kontorets livsnerv. I den nya verkligheten är skalbarhet, säkerhet och kapacitet tre nyckelfaktorer för att kunna driva en framgångsrik verksamhet.

Lär dig mer om:

  • De övergripande utmaningar många företag ställs inför idag.
  • Hur moderna nätverkslösningar kan hjälpa dig skapa en tryggare och mer effektiv IT-vardag.
  • Hur du får tillgång till insikter som kan ligga till grund för strategiska beslut.

Ladda ner rapporten

17 november 2020

Mjukvara vs. hårdvara: ett maktskifte

I datorns barndom vara mjukvarans roll att få hårdvaran att leverera. Idag är det tvärtom. Här är makrotrenden som påverkar dina viktigaste strategiska beslut.

”Gamla IT-system är ett jätteproblem”

Vill du anamma en mer långsiktig IT-strategi? Då kan du paradoxalt nog behöva gå emot dina instinkter – och satsa på mer kortlivade system.

Infrastrukturen som bygger innovativa företag

Världsmästarna i IT-infrastruktur har inte något hemligt recept. De har bara varit kloka nog att sätta kunden eller användaren först, och plocka friskt från det digitala buffébordet. Så går det till.

Med hållbarhet som drivkraft

Schneider Electrics hållbarhetsprogram Green Premium genomsyrar hela verksamheten – från produkter och tjänster till det dagliga arbetet.

SSD-diskar för dig som spelar grafiktunga spel eller arbetar med högupplöst material

Flera intressanta SSD-modeller lanseras nu på marknaden för att möta efterfrågan på ytterligare prestandaförbättringar på hårddiskfronten.

Bygg en IT-infrastruktur som Netflix

Hur går man från postorder till 182 miljoner digitala användare? Det vet Netflix. Istället för IT-kaos använder de molnet – och containers.