Mobiltillbehören för dig med kontoret på fickan

För dig som reser mycket i tjänsten är det viktigt att kunna ladda alla enheter, såväl telefoner, surfplattor som datorer, på en och samma gång. Dustins Private Label ser till att du är redo för alla dina kundbesök och möten. Var du än befinner dig.

- Ta vår laddstation från Cirafon t.ex. Den är så pass smart att den läser av exakt vilken spänning din enhet ska ha och laddar sedan enheten därefter. Dessutom är den enkel och smidig att använda, förklarar André Skoglund, Productspecialist på Private Label.

Innan avresa

Kläderna är färdigångade. Väskan är prydligt packad. Detaljerna i den senaste Powerpoint-presentationen har finslipats både en och två gånger. Plötsligt inser du att varken telefon, surfplatta eller dator är laddad. Vad gör du?

Med hjälp av Smart Power Station 10 X USB från Cirafon får du 10st USB-portar i en och samma laddstation. Ladda alla enheter samtidigt.

- Passa på att ladda övriga familjemedlemmars enheter när du ändå håller på. Den snygga designen gör att du inte behöver skämmas när du tar med den på resan, säger André.

Bakom ratten

Väl i bilen vill du säkerställa att du inte missar några viktiga samtal från kunder eller kollegor. Inte minst vill du kunna lyssna på dina nedladdade podcasts (självklart av arbetsrelaterad karaktär) från början till slut, utan oönskade avbrott.

Att du kan ha din smartphone fullt synlig i ögonhöjd underlättar både ditt arbete och en säker körning. Cirafon Magnetic Car Mount For Air Vent är en allsidig smartphone-hållare som är kompatibel med samtliga smartphones och som enkelt monteras i bilens luftventil.

Telefonen fäster i hållaren med hjälp av två självhäftande metallplattor som du klistrar på. Lika lätt som telefonen fäster i hållaren, lika lätt är den att ta bort. Magneterna påverkar heller inte telefonens funktioner.

Cirafon product in car

Med Cirafon Billaddare 2xUSB 2,4Amp + Micro USB-kabel 1m får du en praktisk USB-billaddare som är kompatibel med de flesta enheter och låter dig ladda upp till två enheter samtidigt. Koppla bara in laddaren i bilens cigarettändaruttag så är du igång.

- Laddaren är försedd med skydd mot såväl kortslutning och överhettning vilket är en viktig säkerhetsaspekt. Som kund ska du inte behöva oroa dig för att laddaren blir för varm eller plötsligt slutar fungera, berättar André.

När du lämnar bilen plockar du med fördel med dig Cirafon Powerbank, en kraftfull bärbar laddare som gör att du kan fortsätta arbeta utan avbrott. Även om du på ett sätt är mer eller mindre obegränsad med en mobil i handen begränsas du för eller senare av batteritiden. Med den här bärbara laddaren kan du ladda din mobil upptill tre gånger. De små LED-lamporna visar hur mycket batteri det är kvar för att du på ett enkelt sätt ska veta när det är dags att ladda igen. Uppladdning sker via uttaget för Micro-USB och kabeln medföljer i förpackningen. Denna modell har även inbyggd ficklampa.

Framme på destinationen

Har du någonsin kastat dig iväg till andra sidan jorden utan att ta höjd för att de lokala elingenjörerna tänkt annorlunda vad gäller kontakter? Med Cirafon world adapter kan du vara säker på att du kan ansluta dina enheter till valfritt elnät. Den kompakta och mångsidiga reseadaptern är utrustad med dubbla USB- anslutningar och ansluts lika enkelt till kontakter från Europa, Storbritannien, USA, Japan, Australien och Kina.

- Det är bara att kasta sig iväg. Jag har alltid en Powerbank och en adapter nerpackad i resväskan, på så sätt vet jag att jag alltid kan jobba och inte minst finnas tillgänglig, avslutar André.

Dustin har ett av marknadens bredaste utbud av IT-produkter och tjänster. Dustin har även fem egna varumärken som kompletterar och breddar utbudet ytterligare. Fokus ligger på att erbjuda noggrant testade och utvalda produkter med snabba och tillförlitliga leveranser. Produkter som inte kostar en förmögenhet. Bland varumärkena hittar du förutom Voxicon även Cirafon för PC- och mobiltelefontillbehör, Gilford för toner och bläck, Prokord för installationsprodukter samt Tranzip för lagring.

Fokus

André Skoglund

Productspecialist på Private Label

Läs också:

Är det inte dags att få ordning på företagets mobiler?

599:- Exkl. moms
img
Cirafon Smart Power Station 10 X USB Svart
Snabb laddstation med 10st USB portar.
  • Modell Smart & QC 2.0
  • Färg Svart
+100 kvar
135:- Exkl. moms
img
Cirafon Billaddare 2xUSB 2,4Amp + Micro USB-kabel 1m Svart
Elegant och praktiskt laddningskit för bilen
  • Färg Svart
+100 kvar
105:- Exkl. moms
img
Cirafon Magnetic Car Mount For Air Vent
Allsidig smartphone-hållare för bilens luftventil
  • Tillverkare Cirafon
+100 kvar
239:- Exkl. moms
img
Cirafon Powerbank 8000mAh 2A Vit
Kraftfull bärbar laddare med 8,000mAh
  • Kapacitet 8000 mAh
  • Max elektrisk ström 2 A
  • Färg Vit
+100 kvar
149:- Exkl. moms
img
Cirafon World Adapter USB
Kompakt och mångsidig reseadapter med USB anslutning
+100 kvar

22 maj 2019

Är det inte dags att få ordning på företagets mobiler?

Säkerhet är ständigt på tapeten. Frågan är om det någonsin varit så aktuellt som det är just nu. I den här artikeln berör vi mobilsäkerhet och hur du skapar mer tid för jobb med ett helhetsgrepp om företagets mobiltelefoni.

22 maj 2019

Nya affärsmodeller innebär nya möjligheter

Tjänstefieringen ökar i en rasande takt och om man inte hänger med i utvecklingen kan det vara svårt att fortsätta vara relevant. Men det innebär även mängder av nya affärsmöjligheter.

26 april 2019

Bättre att betala per månad

En smidig mobil lösning, förbättrad ekonomi och ett steg mot ökad miljöhänsyn är några av vinsterna när Manpower Group Solutions valde att betala sina telefoner per månad.

10 december 2018

Full kontroll över företagets iOS-enheter

Trådlös övervakning, låsbar MDM-registrering och grundläggande installationer på plats innan mobilen packats ur förpackningen. Det är några av fördelarna med Apples Device Enrollment Program (DEP).

10 december 2018

Smart på riktigt

iPhone as a Service är ett enkelt, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att hantera företagets mobiltelefoner. Till en fast månadskostnad ingår en iPhone med full support och service från Apple.

10 december 2018

GUIDE: Välj rätt bärbar dator

Med hundratals bärbara datorer i sortimentet kan det vara svårt att veta vad man ska börja. Därför har vi satt ihop en enkel guide för att hjälpa dig att välja rätt enhet utifrån just dina behov.

26 oktober 2018