Inspiration & guider

Hitta rätt ultrabreda skärm till din arbetsplats!

En smidig guide för att hjälpa dig hitta den perfekta Philips-skärmen i Wide-, UltraWide och SuperWide-kategorin.

Voxicon Logotype

Varför investera i en bredare skärm från Philips?

Att investera i en ultrabred skärm är ett klokt val av flera anledningar. Först och främst ger den dig generösa arbetsytor, vilket ökar din produktivitet genom att effektivt organisera och hantera flera uppgifter samtidigt. En större skärm ger en idealisk plattform för multitasking, eftersom du kan ha flera fönster och applikationer öppna samtidigt utan att behöva växla mellan dem. Med hög upplösning och kristallklar bildkvalitet kan du dessutom få en exceptionell visuell upplevelse, oavsett om du arbetar med grafik, videoredigering eller datadriven analys.

Philips har en gedigen erfarenhet av att leverera skärmar i hög kvalitet och med ett fokus på funktionalitet. Ultrabreda skärmar från Philips är därför alltid utformade för hög produktivitet, komfort och miljömedvetenhet. I utbudet hittar du flera olika varianter - därför har vi nu gjort en guide åt dig så att du enkelt och snabbt kan en skärm som passar just dig och dina arbetsuppgifter.

Identifiera dina behov

Upplösning?

För arbetsuppgifter som kräver hög detaljnivå, som grafisk design, CAD-modellering eller videoredigering, är en hög upplösning som 4K UHD ofta oumbärlig. Det ger dig möjligheten att visa fina detaljer och komplexa projekt i full skärpa. Å andra sidan, om multitasking är en viktig del av din professionella rutin, kan en ultrabred skärm med en något lägre upplösning fortfarande vara effektiv, till en lägre investeringskostnad.

Wide-, Ultra-Wide eller Super-Wide?

En widescreen monitor, med dess lite större bildförhållande, är ofta ett utmärkt val om du har en mängd olika arbetsuppgifter som gynnas av lite extra utrymme. En ultrawide skärm erbjuderen ännu bredare arbetsyta och är idealisk för multitasking och kreativa yrken där ökad horisontellt utrymme är nödvändigt. En Super-Wide skärm i 45-49-tumsstorleken skapar en sann två-i-ett-känsla, och ger dig det ultimata skärmutrymmet. För dig som arbetar inom områden som videoredigering eller simuleringar kan en superwide skärm erbjuda ännu bredare visuell omfattning och fördjupning.

Välvd eller standard?

Valet mellan en välvd och en platt skärm för professionella användare beror på specifika arbetskrav och preferenser. En välvd skärm erbjuder en mer engagerande visuell upplevelse, som kan vara fördelaktig för användare inom kreativa yrken och media. Å andra sidan, för användare som kräver noggrannhet och en plan yta för arbetsuppgifter som CAD-modellering eller textredigering, kan en platt skärm vara mer lämplig. Det viktigaste är att anpassa valet av skärmtyp till dina specifika behov och arbetsflöden.

Fördelen med USB-C docking

Med den smarta USB-C-dockstationen från Philips kan du öka antalet anslutningar och befria din laptop från krångliga adaptrar. USB-C-teknologin möjliggör dessutom supersnabb dataöverföring och streaming samtidigt som den laddar din dator. Detta innebär att du kan koppla upp dig direkt och börja arbeta utan några komplikationer.

Philips utbud

Välvd och USB-C

Skärmar i denna kategori erbjuder en gedigen och omslutande bildupplevelse som skapar en sann två-i-ett-känsla. Dessa välvda skärmar varierar mellan storlekarna 34 till 49 tum och ger dig en komplett översikt samtidigt som du bekvämt kan sprida ut ditt arbete för ökad produktivitet.

Standard och USB-C

Skärmar i denna kategori erbjuder en generös och expansiv bildupplevelse. Dessa platta skärmar varierar mellan storlekarna 34 till 40 tum och ger dig en komplett översikt samtidigt som du bekvämt kan sprida ut ditt arbete för ökad produktivitet.

Senast uppdaterad: 6 november 2023

Taggar