Experter på professionella mötesrum

Visste du att vi på Dustin erbjuder skräddarsydda och heltäckande lösningar för möten och konferenser? Vi ser till att dina möten fungerar effektivt och smidigt, oavsett kommunikationsplattform, enhet eller antal deltagare.

Genom förvärvet av JML-System; en av Sveriges ledande leverantörer av audio- och video lösningar, kan vi utöver ett brett utbud av produkter även erbjuda både installation och service av audio/video lösningar för mötesrum och konferenser.

– Vi ser en ökande efterfrågan på att komplettera mobila lösningar med bra audio- och videolösningar som är enkla att använda. JML-System bidrar med ny kompetens för att vi ännu bättre ska kunna möta kundernas behov av att effektivisera sin verksamhet, säger Jens Haviken, VP Services & Solutions Dustin.

Magnus Eriksson är verksamhetschef på JML-System AB och har lång erfarenhet av att installera effektiva och moderna möteslösningar för större företag och organisationer. Han menar att i takt med att kommunikationsverktyg som Skype for Business och Hangout blir allt vanligare i det dagliga arbetet behöver fler konferensrum utrustas för att möta behovet.

– Efterfrågan på enkla, sömlösa och plattformsoberoende distansmöten är stor. Du ska kunna ha ett styrelsemöte från ett topputrustat och professionellt konferensrum, och ändå kunna ringa in till det från en vanlig telefon eller webbläsare. Hälften av alla rum vi utrustar är helautomatiserade. Det betyder att du bara sätter in en sladd i din enhet och sedan fungerar ljud, video och delning av dokument automatiskt. Allt är ”click to connect”, det vill säga du startar skärmen, datorn, ljud, video belysning och mikrofon med ett knapptryck, säger han.

Att installera bra ljud och bild i alla mötesrum kostar betydligt mindre i dag än för bara några år sedan. Och Magnus Eriksson menar att större företag och organisationer har mycket att vinna på att erbjuda enklare videolösningar till samtliga anställda.

– Färre affärsresor är både klimatsmart och ekonomiskt. Rätt utrustning förbättrar samarbetet och gör att du kommer igång direkt. Du är också mer aktiv och fokuserad i ett möte där du både syns och hörs. Det blir lättare att vara här och nu och färre distraktioner.

Vill du bli kontaktad klicka här

22 december 2017

Guide: På jakt efter den perfekta bildskärmen?

Voxicon har med stor sannolikhet den skärm du är på jakt efter. Oavsett vilken skärm du väljer får du riktigt mycket kvalitet för pengarna.

31 maj 2019

När är du som mest fokuserad?

Vi fokuserar alltför mycket på vad vi ska göra, och tänker för lite på när vi gör det, enligt den amerikanske författaren Daniel Pink, som själv är noga med vad han planerar in på eftermiddagarna.

28 maj 2019

Nya Dell Latitude – skapad för den moderna användaren

Dells bärbara Latitude-familj för företagsmarknaden har fått en helt ny design och flera smarta funktioner, skapade med den moderna användaren i åtanke.

27 maj 2019

Bättre konferensrum med rätt teknik

Utrusta konferensrummen med den senaste tekniken för att underlätta möten och presentationer. Med rätt prylar undviker ni teknikstrul och kan vara kreativa istället. Vi har valt ut fem innovationer som tar konferensrummet till nästa nivå.

21 maj 2019

5 bästa prylarna för dig som pendlar

Med rätt prylar blir pendlingen inte bara smidigare utan riktigt njutbar. Vi har valt ut ett antal smarta saker som gör att du kommer att längta efter transportsträckorna.

13 maj 2019

Modern Workplace sparar tid för Handelsanställdas förbund

Handelsanställdas förbund ville ha en mer användarvänlig IT-miljö. Mobil, säker och utan krångel. Lösningen blev tjänsten Modern Workplace från Dustin, som direkt gav tydliga fördelar för både användare och IT-avdelning.

7 maj 2019