Experten Fredrik: Dustin en tjänsteleverantör

Dustin har idag 360 medarbetare som levererar tjänster i hela Norden. Detta i kombination med vårt starka utbud av produkter och en effektiv logistik. Fredrik Berg är en av IT-experterna som jobbar med tjänster och i den här texten berättar han om tjänsten Modern Workplace.

Enkelhet

Det har varit på gång förut, skapandet av den framtida digitala arbetsplatsen. Men förutsättningarna har inte riktigt funnits där för att få det så smidigt, säkert och användarvänligt som vi önskat.

För ett antal år sedan skapade Apple något som kallas DEP vilket var starten på ett nytt sätt att hantera och installera enheter åt användarna. En enhet skickas till användaren som tar upp den ur obruten förpackning, loggar in och får alla de funktioner och applikationer som behövs, knutet till företaget med den önskade säkerhet om krävs. Allt hanterat utan att någon från IT behöver göra handpåläggning.

Den typen av lösningar gör mycket för användarupplevelsen samtidigt som företagen kan göra stora kostnadsbesparingar. Inte undra på att många har velat se en liknande lösning i PC-världen.

Nu är den här genom Modern Workplace från Dustin. Modern Workplace är en tjänst för företag som vill öka säkerheten, få kontroll på enheter, information och användaridentiteter och samtidigt ge användarna en optimal och enkelt upplevelse.

Trenden

Det finns 4 viktiga faktorer som påverkar den förändring som just nu sker och som ställer stora krav på företagen som vill attrahera framtida arbetskraft.

  • Vi skall kunna arbeta var vi vill, framförallt där vi är mest kreativa.
  • Vi använder flera enheter i vårt arbete och vill använda den enhet som passar oss bäst.
  • Den yngre generationen träder in på arbetsmarkanden, är techdriven, van att multitaska och ställer samtidigt högre krav på balans mellan arbete och privatliv.
  • Ökandet av säkerhetshot genom cryptoware och den nya lagen GDPR (General Data Protection Regulation) ställer höga krav på säkerheten. Det blir viktigt att hantera detta på ett enkelt sätt genom att identifiera, hantera och skydda känslig data samt upprätthålla den rapportering som krävs.

Modern Workplace

Dustin levererar Modern Workplace på världsledande funktioner från Microsoft genom Enterprise Mobility + Security och Microsoft 365. Genom detta är vi en modern tjänsteleverantör som ligger i framkant.

Genom Modern Workplace hanterar Dustin era enheter efter den kravställning ditt företag har både vad gäller hårdvaran och tjänsterna.

Företagets användare kan ringa till en support i världsklass genom vår servicedesk och företaget kan öka och minska licenserna.

Vi strävar alltid efter att hjälpa företagen och deras användare att hitta optimal balans mellan säkerhet och användarupplevelse.

Det bästa av allt? Eftersom det är en modern tjänst lanseras nya smarta funktioner för att öka effektiviteten och förbättra säkerheten kontinuerligt. Allt för att du som företag ska kunna fokusera på det du gör bäst.

Vi lever i en värld av ständiga förändringar, är du intresserad av en modern digital arbetsplats, kontakta oss så berättar vi mer.

”Det är inte den starkaste arten som överlever, inte heller den mest intelligenta, utan den art som bäst anpassar sig till förändring” – Charles Darwin

Text: Fredrik Berg

26 februari 2018

Denna artikel taggas

Öka din effektivitet

Dina arbetsdagar rymmer säkerligen många timmars framför datorn, och då är det förstås ytterst viktigt att du kan ha en bra arbetsställning. En centrerad mus är ett tillbehör som gör arbetet vid datorn mindre krävande och mer effektivt.

18 december 2018

Det helt virtuella kontoret – så funkar det

Arbeta utan arbetsplats? Javisst, i dag finns det många företag som skippar kontor och konferensrum. Istället samarbetar de via nätet och smarta digitala tjänster. Så här jobbar de.

11 december 2018

Klienthantering för det moderna kontoret

Trenden är tydlig. Under de senaste åren har mer och mer av den lokala infrastrukturen lyfts ut i till molnet. Näst på tur är att själva klienthanteringen.

10 december 2018

Pålitliga utskrifter när du behöver dem

Slut ögonen och föreställ dig en arbetsplats där skrivaren bara fungerar och där du inte ens behöver tänka på förbrukningsmaterial. Med HP:s användarvänliga multifunktionsskrivare och ett serviceavtal kan den drömmen bli verklighet.

10 december 2018

Redo för det nya arbetslivet

I ett arbetsliv kännetecknat av flexibilitet och rörlighet behöver vi nya verktyg för arbete och samarbete. Microsoft Office 365 är byggt från grunden med det nya arbetslivet i åtanke.

10 december 2018

Det bästa från två världar

Med Meraki Go vill Cisco Meraki ge småföretagare en enkel och lättanvänd nätverkslösning utan att kompromissa med säkerheten.

10 december 2018