Infrastruktur

Dustin blir Cisco guldpartner

Dustin Sverige har blivit Cisco Gold Certified Partner och stärker därmed sin position på marknaden för avancerade tjänster och lösningar.

Genom partnerskapet kommer Dustin kunna erbjuda sina kunder ett bredare erbjudande av Cisco-baserade tjänster och lösningar inom bland annat nätverk och säkerhet.

– Vi är oerhört glada att nu också Dustin klarar av våra höga krav och blir certifierad guldpartner. I dagens snabba teknikutveckling är kompetens och certifiering nyckelfaktorer för framgång. Dustin har verkligen bevisat att de nu behärskar både djupet och bredden av vår portfölj vilket gagnar deras kunder, säger Tomas Cedermark, Ciscos partneransvarige för Dustin i Sverige.

Certifieringen innebär att Dustin uppfyller Ciscos krav på expertis hos såväl teknikspecialister som säljare och projektledare samt kan leverera helhetslösningar av hög kvalitet till kunderna.

– Vi är glada och stolta över att Cisco har godkänt oss som certifierad guldpartner. Det innebär att vi kommer kunna erbjuda våra kunder ännu bättre lösningar på deras IT-utmaningar och det är ett kvitto på kompetensen hos våra medarbetare som lever upp till de hårt ställda kraven i certifieringen säger Marcus Lindqvist, Sverigechef Dustin.

30 maj 2016

Taggar