8 smarta prylar för att jobba på distans i sommar

Snart dags för semester? Många av oss behöver hålla viss kontakt med jobbet under ledigheten – se till att du har förberett dig med prylarna som gör det smidigt att arbeta på distans.

1. Rätt kontakt på resan

Alla länder har som bekant inte samma slags eluttag, så en reseadapter kan vara ett helt oumbärligt tillbehör – beroende på vart du ska. Q2Power har en rad olika varianter, bland annat den här som gör att du kan använda dina prylar i USA.

Ett annat alternativ är Skross World Adapter som har nästan lika många funktioner som en schweizisk armékniv.

2. Skarpare videomöten

En högkvalitativ bild under videosamtalen gör det lättare att kommunicera. Med Logitech Webcam C930e kan du låta kollegorna se dig ordentligt när ni har kontakt. Webbkameran ger tydlig bild i alla lägen, även i svaga ljusförhållanden och med begränsad bandbredd.

Logitech webcam C930e

3. Värna tekniken när du är på språng

Skydda datorn lite extra när du tar med den utanför de vanliga rutinerna. Varför inte satsa på ett fodral från Targus med urban, modern look? Om du hellre arbetar med surfplatta kan det vara bra med ett fodral som står emot omild behandling, som Griffin Survivor All-Terrain Rugged Case.

4. Håll informationen hemlig

När du arbetar utanför kontoret – till exempel på ett kafé eller på tåget – så gäller det att se till att obehöriga inte kan se känslig information eller företagsinterna diskussioner. Ett sekretessfilter från Cirafon på datorskärmen är ett effektivt sätt att undvika att någon kikar över axeln på dig.

Cirafon privacy filter

5. Energi i reserv

Att se hur batteriprocenten stadigt tickar neråt under ett jobbsamtal, eller när du kopplar upp dig via mobilen, kan vara en rejäl stressfaktor. Med en fulladdad kraftfull powerbank som till exempel Cirafon Powerbank Quick charge 20100mAh till hands kan du snabbt kan få mer krut i telefonen. Om din semester rymmer äventyrliga strapatser så kan den robusta Sandberg Powerbank Survivor 20100mAh vara ett intressant alternativ.

6. Sätt stopp för störande ljud

Fokusera lättare på arbetsuppgifterna med hjälp av ett par sköna hörlurar med aktiv brusreducering som effektivt stänger ute ljuden från såväl storstadsgator som badande barn i poolen. Audio-Technica QuietPoint ATH-ANC50iS Noise-Cancelling är ett bra val, där det även ingår ett smidigt resefodral och en flygplansadapter.

Audio Technica Quietpoint

7. Trådlöst i alla lägen

Med en reseanpassad trådlös mus eller trackball kan du arbeta smidigt i alla tänkbara miljöer. Kensington Advance Fit Wireless Mobile Trackball är en smidig och kompakt mobil trackball som ger hög precision, och Voxicon Wireless Optical Travel mouse S10WLB kan vara alternativet för dig som föredrar en mus. Båda kan användas med såväl höger som vänster hand.

Microsoft Bluetooth Mobile Mouse 3600 är en modell som fungerar med bluetooth, så att du slipper tänka på att plugga in en mottagare i datorn.

Microsoft bluetooth mobile mouse

8. Komplettera med tangenter

Få en skön, datorliknande skrivupplevelse vart du än tar med din surfplatta för att jobba. Universal Folio är ett fodral med tangentbord som står stadigt på alla underlag – oavsett om det är ett kafébord, ett skrivbord eller ditt knä. Om det råkar stänka en skvätt vatten från poolen på fodralet ska den spilltåliga ytan klara det.

Universal folio

9 juli 2019

Mobiltillbehören för dig med kontoret på fickan

För dig som reser mycket i tjänsten är det viktigt att kunna ladda alla enheter, såväl telefoner, surfplattor som datorer, på en och samma gång. Med smarta produkter från Dustins egna varumärken är du redo för alla dina kundbesök och möten. Var du än befinner dig.

22 maj 2019

Är det inte dags att få ordning på företagets mobiler?

Säkerhet är ständigt på tapeten. Frågan är om det någonsin varit så aktuellt som det är just nu. I den här artikeln berör vi mobilsäkerhet och hur du skapar mer tid för jobb med ett helhetsgrepp om företagets mobiltelefoni.

22 maj 2019

Nya affärsmodeller innebär nya möjligheter

Tjänstefieringen ökar i en rasande takt och om man inte hänger med i utvecklingen kan det vara svårt att fortsätta vara relevant. Men det innebär även mängder av nya affärsmöjligheter.

26 april 2019

Bättre att betala per månad

En smidig mobil lösning, förbättrad ekonomi och ett steg mot ökad miljöhänsyn är några av vinsterna när Manpower Group Solutions valde att betala sina telefoner per månad.

10 december 2018

Full kontroll över företagets iOS-enheter

Trådlös övervakning, låsbar MDM-registrering och grundläggande installationer på plats innan mobilen packats ur förpackningen. Det är några av fördelarna med Apples Device Enrollment Program (DEP).

10 december 2018

Smart på riktigt

iPhone as a Service är ett enkelt, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att hantera företagets mobiltelefoner. Till en fast månadskostnad ingår en iPhone med full support och service från Apple.

10 december 2018