5 bästa prylarna för dig som pendlar

Med rätt prylar blir pendlingen inte bara smidigare utan riktigt njutbar. Vi har valt ut ett antal smarta saker som gör att du kommer att längta efter transportsträckorna.

Dina prylar i tryggt förvar

Säker och smidig förvaring av dina teknikprylar var i fokus när svenska Thule designade ryggsäcken Crossover 2. Din dator skyddas i det vadderade datorfacket med sin patenterade SafeEdge-konstruktion, och i det krossäkra SafeZone-facket kan du tryggt stoppa mindre teknikprylar.

Huvudfacket har en nätficka med dragkedja och i den större sidofickan kan du förvara en vattenflaska eller ett paraply. På andra sidan hittar du en mindre ficka med dragkedja och RFID-blockering så att du säkert kan förvara exempelvis passet. Och när du är ute och reser kan du enkelt fästa ryggsäcken vid handtaget på din kabinväska med hjälp av det genomgående hålet på ryggpanelen.

Koppla av och zona ut

Fullt på tåget? Skrikiga barn och högljudda medpassagerare? Sätt på dig dina Sony WH-1000XM3 och hör hur allt bara försvinner. Den tredje generationen av Sonys brusreducerande hörlurar anpassar brusreduceringen till den omgivande ljudmiljön samt dina preferenser. Och till skillnad från många andra lurar stänger WH-1000XM3 inte bara ute motorljud och liknande konstant brus, utan även oregelbundna ljud som röster.

Är du orolig över ljudkvaliteten med trådlös överföring? Var inte det. Med hjälp av LDAC skickas tre gånger så mycket information som vid vanlig Bluetooth-överföring. Batteritiden ligger på 38 timmars aktiv lyssning och 200 timmars passningstid.

Portabelt kraftverk

Ånej, tåget är sent! Och du har bara 13 procent batteri kvar i mobilen… Misströsta icke, utan ta istället fram din Cirafon Powerbank Quick charge 20100 mAh. Som namnet antyder är det här inte vilket bärbart batteri som helst, utan en snabbladdande best med hela 20100 mAh och två usb-uttag med 2A uteffekt vardera. Vad betyder allt detta? Med två uttag laddar du två saker samtidigt och dessutom snabbare än din vanliga väggladdare. Kapaciteten på 20100 mAh räcker till att ladda din smartphone ett antal gånger innan batteripacket är slut.

Ett bibliotek i väskan

Ljudböcker i all ära, men du som gillar att läsa själv och inte vill släpa runt på ett bibliotek skaffar förstås en läsplatta. Pocketbook Touch HD 3 är en riktigt fullmatad platta trots sitt smidiga format och låga vikt på endast 155 gram. HD-skärmen på sex tum har en upplösning på 300 DPI och färgtemperaturen på bakgrundsbelysningen anpassar sig efter dygnet för att ge en så naturlig och behaglig läsupplevelse som möjligt. Läsaren är vattentät, utrustad med wifi och stödjer 17 populära e-boksformat. Om du tröttnar på att läsa är det bara att ansluta dina bluetooth-lurar och lyssna på en ljudbok.

Kul på vägen

Du måste inte läsa rapporter och skicka mejl bara för att du är på väg till eller från jobbet. Det är helt okej att koppla av med lite underhållning ibland. Nintendos senaste spelkonsol Switch är deras mest mångsidiga hittills. När du reser använder du den 6,2 tum stora touchskärmen och de löstagbara kontrollerna (så att du kan spela med stolsgrannen om du vill), och när du kommer hem är det bara att koppla din Switch till tv:n och fortsätta spela. I spelutbudet hittar du alla klassiska figurer från Nintendos digra backkatalog, liksom en hel del nya bekantskaper.

13 maj 2019

Tjänstefieringens många fördelar

Övergången från att handla med produkter till att handla med tjänster, den så kallade tjänstefieringen, ökar i en rasande takt. För dig som företagare innebär tjänstefieringen att du kan frigöra resurser som du istället kan lägga på kärnverksamheten.

9 juli 2019

Hur du skapar en användarvänlig arbetsplats som samtidigt är säker?

Verksamheter digitaliseras och allt fler jobbar mobilt vilket ökar efterfrågan på säkra och användarvänliga arbetsplatser. Med Modern Workplace från Dustin får din verksamhet en komplett arbetsplatstjänst med alla nödvändiga verktyg.

1 juli 2019

Guide: På jakt efter den perfekta bildskärmen?

Voxicon har med stor sannolikhet den skärm du är på jakt efter. Oavsett vilken skärm du väljer får du riktigt mycket kvalitet för pengarna.

31 maj 2019

När är du som mest fokuserad?

Vi fokuserar alltför mycket på vad vi ska göra, och tänker för lite på när vi gör det, enligt den amerikanske författaren Daniel Pink, som själv är noga med vad han planerar in på eftermiddagarna.

28 maj 2019

Nya Dell Latitude – skapad för den moderna användaren

Dells bärbara Latitude-familj för företagsmarknaden har fått en helt ny design och flera smarta funktioner, skapade med den moderna användaren i åtanke.

27 maj 2019

Bättre konferensrum med rätt teknik

Utrusta konferensrummen med den senaste tekniken för att underlätta möten och presentationer. Med rätt prylar undviker ni teknikstrul och kan vara kreativa istället. Vi har valt ut fem innovationer som tar konferensrummet till nästa nivå.

21 maj 2019