Artikelarkiv

Verktyg för modernt samarbete

Genom att kombinera sin kunskap om datorskärmar med sin erfarenhet från pc-marknaden har Dell skapat produkter för den moderna samarbetsytan. Det är en plats där människor kan mötas, utbyta idéer och växa tillsammans.

30 mars 2020

7 skärmar som sticker ut

Vare sig du vill ha bästa skärmen för bildredigering, skarpaste upplösningen eller bara största skärmen på kontoret så kommer du säkert att hitta din favorit.

27 mars 2020

5 smarta prylar för att jobba på distans

Här är en lista på saker som hjälper dig komma bort från det scenariot och istället jobba snabbare, mer ergonomiskt och bättre hemifrån.

26 mars 2020

Så får du koll på klienterna med Modern Workplace

Modern Workplace är precis vad det heter – en komplett lösning för en modern arbetsplats, som tar hänsyn till både produktivitet och säkerhet.

20 mars 2020

Xerox vill hjälpa sina kunder att göra hållbara val

När man pratar skrivare och hållbarhet är det lätt att fastna i att diskutera skrivaren och förbrukningsmaterialet. Men för Xerox handlar det lika mycket om att utbilda och stötta användaren att använda sin skrivare på ett mer hållbart sätt.

16 mars 2020

Trygga och enkla utskrifter med Managed Print

Med tjänsten Managed Print vill Dustin ge sina kunder en enkel, säker och hållbar printlösning till en fast månadskostnad.

16 mars 2020

Så väljer du rätt skärm för uppgiften

Skärmen är avgörande för hur vi trivs framför datorn. På senare år har det kommit flera nyheter som gör skärmjobbandet både roligare och bekvämare.

16 mars 2020

Expertens tips: Tänk på detta när du jobbar hemifrån

Strukturera upp din dag, visa din tillgänglighet och tänk på det sociala. Vår IT-konsult Fredrik Hansson delar med sig av vad du kan tänka på när du jobbar på distans.

13 mars 2020