Kunskapsbanken

Här hittar du kundcase, guider, filmer, artiklar om de senaste IT-trenderna och mycket annat.

Hantera stressen – med forskningens råd

Dustin,

Att hantera stress är en livsviktig utmaning i dagens arbetsliv. Här är fem sätt att hantera stress som stöds av vetenskapen.

9 juli 2018

5 smarta prylar för att jobba på distans

Dustin,

När solen skiner är det trist att sitta på kontor. Varför inte ta med dig jobbet till trevligare platser? Här fem smarta prylar som låter dig jobba smartare när du är på språng.

4 juli 2018

Shadow Cloud – vad är det och hur går det till?

Dustin,

Vad är Shadow Cloud? Är du tveksam till att lägga ditt företags data i molnet? Hela 90 % av företagen har idag medvetet valt att använda någon form av molntjänst. Web hosting, CRM-system och inte minst backup och Disaster Recovery är bland de populäraste molntjänsterna som företag använder sig av.

29 juni 2018

Hyperkonvergens: Lösningen på alla problem, eller alla äggen i en korg?

Dustin,

Vad menas med hyperkonvergens? Hyperkonvergens är en teknologi där infrastrukturen i datarummet har samlats i ett system.

29 juni 2018

Fokus på verksamheten

Dustin,

GDL är ett transport- och logistikföretag under snabb tillväxt. När GDL:s moderbolag beslutade att decentralisera IT till dotterbolagen i Sverige och Danmark rekryterades IT-chefen Carl Terneus. Han hittade sin IT-partner i Saldab, en del av Dustin Group.

28 juni 2018

Så påverkas skolan av digitaliseringen

Dustin,

När digitaliseringen förändrar samhället måste skolan förändras i samma takt. Så här påverkar utvecklingen det svenska skolväsendet.

26 juni 2018

En värld av möjligheter

Dustin,

Vidga dina vyer med en Skype-lektion från andra sidan jordklotet, dela undervisningsmaterial med andra lärare och inkludera fler sinnen i undervisningen. Microsofts skolplattform öppnar upp för ett helt nytt sätt att arbeta och samarbeta, både i och utanför klassrummet.

25 juni 2018

GUIDE: Så skapas en bra möteskultur

Dustin,

Möten kan vara enormt inspirerande eller slöseri med tid och energi. Allt beroende på hur deltagarna samverkar. Så här kan du tänka för att förbättra dina möten.

19 juni 2018