Kunskapsbanken

Här hittar du kundcase, guider, filmer, artiklar om de senaste IT-trenderna och mycket annat.

Modern Workplace, det bästa av två världar

Dustin,

Det är tyvärr ofta man behöver kompromissa mellan bra säkerhet och en användarvänlig arbetsmiljö. Med Modern Workplace så behöver du inte längre det. Låt vår expert Fredrik berätta mer om hur du enkelt kan förbättra produktiviteten på din arbetsplats.

14 maj 2018

De 3 CIO-typerna: är du rätt för ditt företag?

Dustin,

Det finns tre olika typer av CIO:er enligt en undersökning från Deloitte. Vilken typ är du? Och är du på rätt plats?

2 maj 2018

Guide: IoT i praktiken

Dustin,

Internet of Things är ett hajpat begrepp som är svårt att få grepp om men som är på väg att revolutionera vitt skilda branscher. Med projektet IoT-guiden vill forskare från Umeå universitet tillsammans med näringslivet inspirera företag att använda den nya tekniken.

24 april 2018

Disaster Recovery: Få företag beredda när olyckan är framme

Dustin,

Idag handlar cybersäkerhet om att vara väl förberedd när, inte om, en attack sker. Och när IT blir allt mer affärskritiskt är företag och myndigheter mer känsliga för alla typer av tekniska avbrott, oavsett orsak. Det gör att behovet av backup och Disaster Recovery (DR) ökar.

19 april 2018

TIPS: 5 poddar för IT-proffs

Dustin,

Oavsett om det är på bussen, i löpspåret eller under en lugn helgmorgon så är en bra podd ett av de absolut smidigaste sätten att få inspiration, kunskap och nya tankar. Men poddutbudet är enormt och det är lätt att missa godbitar. Här är Dustin-redaktionens 5 poddtips för dig som jobbar med IT och vill ha koll på tekniken, affärerna och kulturen i techbranschen.

16 april 2018

Därför ska dina inköp flyttas till EDI

Dustin,

Minimal hantering och helt automatiserade processer för dina inköp. Det är några fördelar om ditt inköpssystem kopplas till Dustins EDI-integration för sortiment.

16 april 2018

Säkerhetshoten mot företaget du måste känna till – och hur du skyddar dig

Dustin,

Ransomware, phishing och ddos-attacker är IT-hot de flesta känner till. Men hur funkar de egentligen, och hur kan företaget skydda sig? Vi kontaktade säkerhetsexperten Fredrik Ljunggren på företaget Kirei som fick reda ut begreppen.

11 april 2018

Lägesrapport: IT-säkerhet bland storföretag

Dustin,

Hur står det till med IT-säkerheten i större nordiska företag? På många håll dåligt. Hälften av alla storföretagen i Norden saknar skydd mot informationsläckor och digitala attacker. Varför är det så? Och vad behöver göras?

11 april 2018