Kunskapsbanken

Här hittar du kundcase, guider, filmer, artiklar om de senaste IT-trenderna och mycket annat.

Dustins backup för Office 365 skyddar din data i molnet

Många av våra kunder har migrerat till molnet och gått över till Office 365. Precis som när du hade en egen server behöver du komplettera med en bra backup-lösning som skyddar din data, både från användarmisstag och från externa hot.

5 november 2018

Bytt till Office 365 – men vilken backup-lösning har du?

Har ditt företag gått över till Office 365 eller funderar ni på att göra det? Då behöver ni komplettera med en backup-tjänst. Traditionell backup ingår nämligen inte i molntjänster som Office 365.

5 november 2018

Är du säker på att du har backup i molnet?

Molntjänster är oftast ett säkrare och billigare alternativ än att sköta IT-drift och IT-underhåll lokalt. Det gäller inte minst för mindre företag som inte har en chans att investera i IT-säkerhet på samma nivå som de stora leverantörerna av molntjänster. Vad många dock glömmer är att molntjänsterna inte omfattar traditionell backup.

5 november 2018

Skydda datorn med Windows Defender

Dagens IT-säkerhetsmiljö är snårigare än någonsin och attackerna fler, större och snabbare. Med visste du att du har ett bra skydd inbyggt i Windows? Säkerhetsprogrammet Windows Defender försvarar din dator mot cyberattacker och virus. I den här artikeln berättar vi hur du anpassar Windows Defender efter dina behov.

31 oktober 2018

Håll koll på licenserna med Dustin Appmarket

Betalar ni för mycket för era programvarulicenser? Är du intresserad av att sänka era kostnader för servrar och andra hårdvaror?

26 oktober 2018

Microsoft Teams – ett nytt verktyg för effektivare samarbete

En stor fördel med Teams jämfört med konkurrenterna är att det är integrerat med Office 365. Men det finns även andra aspekter av Teams som är värda att lyfta fram. Här tar vi upp några exempel.

26 oktober 2018

Samarbeta enklare med Teams

På senare tid har det lanserats flera nya digitala verktyg som är tänkta att underlätta samarbete både inom och utanför den egna organisationen. Med Teams slipper du krångla med olika system eller lära dig nya program.

22 oktober 2018

Effektivare samarbete med Microsoft Teams

Idag samarbetar vi mer på våra arbetsplatser än någonsin tidigare. På arbetsplatser finns idag en större mix av olika roller och det finns dessutom ett ökat krav på mobilitet hos medarbetarna. Microsoft Teams gör samarbete effektivare.

18 oktober 2018