Kunskapsbanken

Här hittar du kundcase, guider, filmer, artiklar om de senaste IT-trenderna och mycket annat.

Guide: Dags för ny skrivare?

Dustin,

Laser eller bläck? Multifunktionsskrivare eller inte? Hyra eller köpa? Vi hjälper dig att få koll på de viktigaste faktorerna när du väljer skrivare till företaget.

21 mars 2018

Print as a Service: din moderna printlösning

Dustin,

Tackla det ökande säkerhetshotet och slipp oförutsedda kostnader med Dustins tjänst Print as a Service. För en fast månadskostnad tar Dustin hand om allting som har med dina skrivare att göra – så att du kan tänka på annat.

6 mars 2018

Print har aldrig varit så smidigt

Dustin,

Med Print as a Service samlar Dustin allt som rör ditt företags utskrifter i en tjänst. Till en fast och förutsägbar månadskostnad så behöver du aldrig ägna print en tanke – det sköter vi.

7 december 2017

Skriv ut med mindre miljöpåverkan

Dustin,

Att köpa refill i stället för nytillverkad tonerkassett eller bläckpatron till skrivaren kan verka billigt och bra för miljön. Men på lång sikt är det tvärtom.

19 september 2017

Rustade för kampanj

Dustin,

Med två nya skrivare per varuhus kan Rusta nu själva skriva ut skyltar i storformat. På detta spar företaget omkring 20 procent på skrivare, bläck och hantering.

2 juni 2016

Enkelt och effektivt

Dustin,

Centric ville förenkla IT-inköp och printtjänster och valde Dustin som samarbetspartner. De beräknar att de årligen har sparat mellan 100 och 200 timmar på den nya lösningen.

30 maj 2016

Fotografens bästa vän.

Dustin,

Fixar snygga bilder. Flatbäddsskannern Epson Perfection V850 Pro är avsedd för inskanning med professionell kvalitet av foton från film.

26 november 2015

Nya skrivarna ger klirr i kassan.

Dustin,

”Det innebär en betydande ekonomisk besparing”, säger Fredrik Rubne, IT-chef på MQ om företagets nya printerlösning från Dustin.

1 januari 2014