Kunskapsbanken

Här hittar du kundcase, guider, filmer, artiklar om de senaste IT-trenderna och mycket annat.

Hur väljer jag rätt mobila enhet?

Dustin,

Med hundratals bärbara datorer i sortimentet kan det vara svårt att veta vad man ska börja. Därför har vi satt ihop en enkel guide för att hjälpa dig att välja rätt enhet utifrån just dina behov.

19 september 2017

Unboxing utan bekymmer

Dustin,

Att administrera nya mobiler är ofta ett långdraget och mödosamt arbete. Nu har Apple kommit med en tjänst som gör att du kan konfigurera företagets mobiler utan att ens vidröra dem.

29 november 2016

Underhåll med Ipad

Dustin,

Utomhusreklamföretaget JCDecaux trotsar den nedåtgående trenden i reklambranschen. En av företagets viktigaste uppgifter är att hålla det växande antalet reklamtavlor runt om i Finland i toppskick – till sin hjälp har man numera 200 Ipad.

27 september 2016

5 enkla tips för högre BYOD-säkerhet

Dustin,

BYOD-säkerhet är en stor oro för många företag. Ett bra sätt att ta vara på fördelarna med BYOD samtidigt som man får bättre kontroll, är att implementera en BYOD-policy eller en EMM-lösning. Men för de som ännu inte gjort det, har vi listat 5 enkla tips åt anställda för en högre BYOD-säkerhet.

7 augusti 2016

Full kontroll över företagets iOS-enheter

Dustin,

Trådlös övervakning, låsbar MDM-registrering och grundläggande installationer på plats innan mobilen packats ur förpackningen. Det är några av fördelarna med att hantera företagets iOS-enheter med hjälp av Apples Device Enrollment Program (DEP).

13 juni 2016

Smart på riktigt

Dustin,

iPhone med tjänst är ett enkelt, miljövänligt och kostnadseffektivt sätt att hantera företagets mobiltelefoner. Till en fast månadskostnad ingår en iPhone med full support och service från Apple.

13 juni 2016

Snygging som erbjuder mer.

Dustin,

Vi håller dig uppdaterad om de senaste nyheterna och guidar dig igenom ett urval av heta prylar, teknik och smarta tjänster.

26 november 2015

Perfekta sidekicken.

Dustin,

Kompis i regn och rusk. Inte för stor, inte för liten. Xperia Z5 Compact har en perfekt storlek för att slinka med överallt.

26 november 2015