Välkommen till vår kunskapsbank

Låt dig inspireras och lär dig mer om de senaste IT-trenderna.

Microsoft 365 ger dig vassa verktyg

Dustin AB,

Rätt digitala hjälpmedel är en nyckel till framgång i dagens och framtidens konkurrens. Microsoft 365 samlar kraftfulla verktyg för produktivitet, samarbete, säkerhet och affärskoll.

15 november 2017

Är du säker på att du har backup i molnet?

Dustin AB,

Molntjänster är oftast ett säkrare och billigare alternativ än att sköta IT-drift och IT-underhåll lokalt. Det gäller inte minst för mindre företag som inte har en chans att investera i IT-säkerhet på samma nivå som de stora leverantörerna av molntjänster. Vad många dock glömmer är att molntjänsterna inte omfattar traditionell backup.

15 november 2017

Bytt till Office 365 – men vilken backup-lösning har du?

Dustin AB,

Har ditt företag gått över till Office 365 eller funderar ni på att göra det? Då behöver ni komplettera med en backup-tjänst. Traditionell backup ingår nämligen inte i molntjänster som Office 365.

15 november 2017

Med backup från Dustin för Office 365 får du ett komplett skydd av din data

Dustin AB,

Allt fler av våra kunder väljer att migrera till molnet med Office 365. Men det är viktigt att komma ihåg att Office 365 inte omfattar traditionell backup. Med Dustins backup-tjänst för Office 365 är din data säker för alltid.

15 november 2017

Digitaliseringen blir vardag i Lemvigs skolor

Dustin AB,

Med bärbara PC till alla elever och lärare i grundskolan hoppas Lemvigs kommun bidra till att göra de digitala möjligheterna till en naturlig del av skolans vardag. Målet är att rusta eleverna bättre för dagens digitala samhälle.

14 november 2017

Ansiktsigenkänning – inte bara för att låsa upp mobilen

Dustin AB,

Mycket tyder på att ansiktsigenkänning snart kommer att slå igenom på bred front. Ansiktsigenkänning är mycket mer än fingeravtrycksläsning eftersom tekniken har fler potentiella tillämpningar och kommer att förändra existerande affärsmodeller.

9 november 2017

Vad framgångsrika CIO:er gör annorlunda

Dustin AB,

Stirra dig inte blind på kostnader, ha ett starkt samarbete med andra företagsledare och se på IT-säkerhet som en möjliggörare för tillväxt. Det är tre tips som kommer göra dig till en mer framgångsrik CIO.

8 november 2017

Appmarket ger full koll

Dustin AB,

Betala för det du använder, skala upp och ner när du vill och slipp övermäktig administration. Appmarket är det nya sättet att köpa molnbaserad mjukvara på.

31 oktober 2017