Välkommen till vår kunskapsbank

Låt dig inspireras och lär dig mer om de senaste IT-trenderna.

Outsourcing av IT-drift: 5 steg för att lyckas

Dustin,

När du ska outsourca IT-drift finns ingen plats för misstag - men mycket kan gå fel. Det gäller att planera långsiktigt, fokusera på rätt saker och inte missa viktiga detaljer.

22 januari 2018

Rapport: Så kan vi säkra svensk offentlig sektor

Dustin,

upp. Men det finns fortfarande stora kunskapsbrister hos svenska myndigheter om hur vi täpper till säkerhetshålen. Här berättar två av nordens mest framstående säkerhetsexperter hur IT-säkerheten kan bli vassare.

22 januari 2018

Bär smartare – 5 väskor för all din teknik

Dustin,

En smart och praktisk väska för att bära omkring på dator och tillbehör gör arbetsdagen både enklare och roligare. Här är fem favoriter med olika inriktningar men som alla är både snygga och funktionella.

19 januari 2018

Smartare kontor med Internet of Things

Dustin,

Smart belysning, termostater som anpassar sig efter antalet personer i rummet, eller passerkortet inopererat i handen. Det är mycket som trängs under det brokiga paraplybegreppet Internet of Things. Vad vi än väljer att kalla det så är smart uppkopplad vardagsteknik verklighet i dag och inom de närmaste åren väntar med största sannolikhet innovationer och användningsområden som vi inte kan föreställa oss i dag. Vi har lagt örat mot framtiden och vaskat fram fem exempel på hur IoT kan komma att förändra våra kontor.

16 januari 2018

"Säker IT-lösning gör arbetet enklare"

Dustin,

Norska Switch Communication är en byrå som befinner sig i ett expansionsläge. Med hjälp av Dustin har man kunnat säkerställa trygg och välfungerande IT så att de 100 medarbetarna kan fokusera helt på att sköta sina jobb och stötta byråns uppdragsgivare.

12 januari 2018

Ett ökat behov av stabila och trygga nätverkslösningar

Dustin,

Idag är många företag beroende av en trygg och stabil uppkoppling för att kunna sköta sina verksamheter. I takt med digitaliseringen har en fungerande nätverkslösning (NaaS) blivit allt viktigare, förklarar Espen Steinkjer, teknisk rådgivare på Dustin Managed Services i Norge.

12 januari 2018

LISTA: 4 saker du kan lära dig av teknikjättarna

Dustin,

Världens största teknikföretag har idag enormt inflytande på våra liv. “The Big Four” som de ibland kallas: Apple, Google, Facebook och Amazon har alla utvecklats snabbt från startups med några få personer till totalt dominerande inom sina områden. Så vad kan du som företagare lära av jättarna? Här är fyra exempel.

11 januari 2018

Så kan IT-branschen bli bättre på inkludering

Dustin,

I datorernas barndom var de flesta som skrev programkod kvinnor. Och de första rymdresorna möjliggjordes av kvinnliga programmerare. Trots det är IT-branschen i Sverige som helhet mansdominerad. Att ändra på det och bli mer inkluderande har många vinster. Så här kan du tänka.

11 januari 2018