Välkommen till vår kunskapsbank

Låt dig inspireras och lär dig mer om de senaste IT-trenderna.

Workstation mycket mer än en högpresterande pc

IDG, Content & Marketing Services

Många kallar lite slarvigt en högpresterande pc för workstation. Men det finns skillnader som är helt avgörande för dig som är beroende av högsta stabilitet och prestanda när du jobbar.

3 juli 2017

Säkrare IT i en alltmer osäker omvärld

Dustin AB,

Digital transformation är en av de största trenderna inom IT idag. Det är en trend som drivs av de nya möjligheter som exempelvis moln- och mobilitetslösningar erbjuder men det är mer än en teknologitrend. Digital transformation påverkar i grunden hur företag driver sin verksamhet. Och detta innebär nya IT-säkerhetshot. Inför dessa utmaningar är det lätt att känna gråten i halsen men det finns hopp.

19 juni 2017

Molnfritt är inte alltid bäst

Dustin AB,

En varm sommardag erbjuder lite moln på himlen många fördelar. Skydd mot solbränna, svalka och skulle det komma ett litet regnstänk så bidrar de till att gräset blir grönare. Har du idag en molnfri IT-miljö? Alltfler företag och organisationer ser att lite växlande molnighet på IT-avdelningen erbjuder många fördelar. Det gäller bara att välja rätt lösning för de egna behoven och förutsättningarna.

19 juni 2017

Nytt nätverk ger en mer effektiv vardag

Dustin AB,

Alla anställda på MM Composite i Danmark delar nu nätverk och har fått högre säkerhet – till och med avdelningen i USA styrs numera från Fyn.

16 juni 2017

Ett avancerat nätverk har aldrig varit enklare

Dustin AB,

Som mindre företag är det avgörande för affären att ha ett wifi-nätverk som alltid fungerar. Några dagar utan uppkoppling kan vara kostsamt för såväl affärsverksamheten som kundupplevelsen. Shawn Akrawi, nätverksspecialist på Dustin, tipsar om hur du får ett nätverk med samma säkerhet och kapacitet som de större företagen. Helt utan installation, konfiguration, underhåll och startsträcka.

16 juni 2017

Prylkrönika - Juni

Gordon Andersson, Editor

Den senaste månaden har varit en kavalkad av nya produktlanseringar som varit både väntade och oväntade. Läs vidare för att hålla dig uppdaterad vad som sker i teknikvärlden.

12 juni 2017

Computex 2017

Gordon Andersson, Editor

Computex i Taipei är världens största mässa som tillägnas just datorer i alla dess skepnader, från skrivbordet till serverhallen. Här är några av de trender som kunde skönjas under årets Computex-mässa.

8 juni 2017

Tre Favoriter

Dustin AB,

Datorn är ett ovärderligt verktyg för både lärare och elever. Ibland kan det dock vara svårt att välja vilken dator som uppfyller behoven bäst. Här är tre favoriter i olika prisklasser.

5 juni 2017