iPhone med tjänst.

Från 174:- per månad och enhet*

Trender inom mobilitet och digitalisering

En marknadsrapport från IDC

Läsvärt från Kunskapsbanken

Läs mer om ”iPhone med tjänst” och hitta produkter inom mobilitet

Det här ingår i ”iPhone med tjänst”

”iPhone med tjänst” är en tjänst som förenklar hanteringen av företagets mobila enheter. Det är en tjänst som inkluderar försäkringar, förlängd garanti, omfattande användarsupport och miljövänligt och säkert återtag. Allt samlat på en faktura där du som kund även får en skräddarsydd startsida för att enkelt beställa nya enheter.

Finansiering

Du hyr telefonerna i 24 månader. Det krävs ingen kontantinsats och ditt hyresavtal inkräktar inte på företagets övriga krediter. Du får en överblick över dina kostnader med en samlad faktura per betalningsperiod.

Försäkring

AppleCare+ erbjuder en ökad trygghet. I tjänsten ingår en utökad garanti som löper under hela tjänsteperioden (24 månader) samt även en olycksfallsförsäkring (som inkluderar skärmkross) för dina iPhones. Global reparationsservice via Apples auktoriserade verkstäder. Med expressutbyte kan du få en ny telefon levererad inom 24 timmar oavsett var du befinner dig. Din trasiga telefon skickar du tillbaka med vändande post.

Support

Svensktalande support under regi av Apple. Supporten kan hjälpa med frågor kring telefonen, tillbehör, appar men även Wi-Fi, e-post och iTunes. För såväl PC som Mac.

Återtag

”iPhone med tjänst” är en cirkulär tjänst som inkluderar en miljövänlig hantering av dina iPhones då de skall bytas ut.

*) Priset gäller inklusive iPhone SE 16GB Space Grey och AppleCare+

Full kontroll över företagets iOS-enheter

Trådlös övervakning, låsbar MDM-registrering och grundläggande installationer på plats innan mobilen packats ur förpackningen. Det är några av fördelarna med att hantera företagets iOS-enheter med hjälp av Apples Device Enrollment Program (DEP).

Läs mer här.