Infrastruktur & Molntjänster.

Skalbarhet och flexibilitet i våra molntjänster

Med en infrastrukturlösning från oss kan du fokusera på din kärnverksamhet medan vi sköter driften och ser till att du alltid har en fullt skalbar infrastruktur med hög tillgänglighet, prestanda och säkerhet.

Förutom att leverera och installera kundanpassade IT-lösningar erbjuder vi en rad paketerade tjänster. Infrastruktur som tjänst (IaaS) är en standardiserad IT-driftstjänst som passar företag som vill spara tid och pengar genom att slippa underhållet av en egen serverpark.

Vi kan ta hand om hela eller en del av din IT-miljö. Du väljer det som passar din verksamhet bäst.

I den här filmen berättar Daniel Sundregård, Solution Technical Pre Sales Specialist hos Dustin, om tre bra anledningar att ta steget från en lokal IT-miljö upp i molnet.

Public Cloud

All maskin- och programvara sköts av våra samarbetspartners i ett publikt moln. På köpet får alla dina användare snabb och effektiv support. Du sparar in på driftkostnader och kapitalutgifter genom att tjänsten kan skalas upp eller ner efter behov.

Private Cloud

Dina servrar ligger i ett privat moln där resurserna aldrig delas med andra företag. Du får en fullt skalbar infrastruktur som enbart används för din organisation, vilket ger maximal kontroll och säkerhet utan kompromisser.

Hybrid Cloud

Med en hybridmolnslösning kombinerar du resurser i publika och privata moln utifrån de behov som finns i olika delar av din infrastruktur. Detta kan vara en smart lösning att använda när du börjar migrera din befintliga IT-miljö.

On-site Server

Väljer du vår tjänst On-site Server levererar vi hög prestanda och säkerhet där servermiljön hanteras på din egen lokala hårdvara.

Läsvärt i Kunskapsbanken

I vår Kunskapsbank med mängder av artiklar hittar du inspiration från ett urval av de kunder vi haft nöjet att samarbeta med. Kanske någon har exakt den lösning du söker efter?

Gå vidare till Kundlösningar

Vill du veta mer?

Vi ger gärna råd och hjälper dig hitta rätt tjänst eller lösning för din verksamhet. Fyll i formuläret på nästa sida så kommer någon av våra specialister kontakta dig.