Infrastruktur och Molntjänster.

Skalbarhet och flexibilitet i våra molntjänster

Med en infrastrukturlösning från oss kan du fokusera på din kärnverksamhet medan vi sköter driften och ser till att du alltid har en fullt skalbar infrastruktur med hög tillgänglighet, prestanda och säkerhet.

Vi kan hjälpa dig att hitta de infrastrukturlösningar som bäst passar din verksamhets behov. Förutom att leverera och installera kundanpassade IT-lösningar erbjuder vi en rad paketerade tjänster. Infrastruktur som tjänst (IaaS) är en standardiserad IT-driftstjänst som passar företag som vill spara tid och pengar genom att slippa underhållet av en egen serverpark.

Vi kan ta hand om hela eller en del av din IT-miljö. Du väljer det som passar din verksamhet bäst.

Din molntjänst kan levereras på olika servermiljöer efter behov och önskemål:

  • Public Cloud på marknadsledande plattformar
  • Private Cloud i Dustins datacenter i Norden
  • Hybrid Cloud som ger dig balans mellan publika och privata moln
  • On-site Server på egen lokal serverhårdvara
  • Hjälp med analys av nuvarande IT-miljö för att identifiera förbättringsområden
  • Rådgivning och design av lösning för att passa din verksamhets behov
  • Trygghet med hög tillgänglighet, prestanda och säkerhet
  • Betala bara för det du använder
  • Slipp dyra investeringar i överkapacitet
  • Proaktiv övervakning och support

Public Cloud

All maskin- och programvara sköts av våra samarbetspartners i ett publikt moln. På köpet får alla dina användare snabb och effektiv support. Du sparar in på driftkostnader och kapitalutgifter genom att tjänsten kan skalas upp eller ner efter behov.

Private Cloud

Dina servrar ligger i ett privat moln där resurserna aldrig delas med andra företag. Du får en fullt skalbar infrastruktur som enbart används för din organisation, vilket ger maximal kontroll och säkerhet utan kompromisser.

Hybrid Cloud

Med en hybridmolnslösning kombinerar du resurser i publika och privata moln utifrån de behov som finns i olika delar av din infrastruktur. Detta kan vara en smart lösning att använda när du börjar migrera din befintliga IT-miljö.

On-site Server

Väljer du vår tjänst On-site Server levererar vi hög prestanda och säkerhet där servermiljön hanteras på din egen lokala hårdvara.

Läsvärt i Kunskapsbanken

I vår Kunskapsbank med mängder av artiklar hittar du inspiration från ett urval av de kunder vi haft nöjet att samarbeta med. Kanske någon har exakt den lösning du söker efter?

Gå vidare till Kundlösningar  »

Vill du veta mer?

Vi ger gärna råd och hjälper dig hitta rätt tjänst eller lösning för din verksamhet. Fyll i formuläret på nästa sida så kommer någon av våra specialister kontakta dig. Det går även bra att ringa oss direkt på 08-553 44 553.