I molnet med Office 365

Kom igång snabbt. Löpande support. Och betala bara för det du använder. Det är några fördelar med Dustins paketerade Office 365-erbjudande.

I takt med att installerade Office-abonnemang ska uppgraderas får allt fler företag upp ögonen för Dustins paketerade och molnbaserade Office 365-lösningar.

Kundintresset är över förväntan. Sedan början av året har tusentals användare tagit steget till vår lösning. Och det är bara början, säger Vegard Aspnes, ansvarig för program och infrastruktur på Dustin.

Dustin använder sig av Microsofts licensprogram, kallat Cloud Solution Provider, CSP. Det innebär att Dustin kan kombinera sina egna tjänster med Microsofts molntjänster. Dustin har bland annat en paketerad lösning inklusive nordisk support, där varje användare kan installera en Office-licens för fem pc- eller Mac-datorer, fem surfplattor och fem telefoner.

– Vi tar ett totalansvar för kundrelationen. Förutom supporten ansvarar vi för leverans, underhåll och fakturering, säger Vegard Aspnes. Han berättar att det finns många fördelar med paketlösningen:

– Kunderna uppskattar framför allt den integrerade flexibiliteten. Många lyfter också fram fördelen med att kunna jobba mer mobilt än tidigare, säger han.

Dustins paketerade Office 365-lösningar finns även tillgängliga på Dustin Marketplace där kunderna kan välja mellan ett växande antal verksamhetsappar, integrerade med bakomliggande molntjänster.

Läs mer

Fördelar med Molnbaserad OFFICE 365

  • Du kan arbeta överallt förutsatt att det finns internetuppkoppling.
  • Med Dustins paketerade lösning kan du installera licensen på fem datorer, fem surfplattor och fem telefoner.
  • Det molnabaserade Office 365 är lätt att komma igång med och i paketet ingår nordisk support.

Text: Johan Cooke

Unboxing utan bekymmer

Solutions NOVEMBER 2016, Dustin

Att administrera nya mobiler är ofta ett långdraget och mödosamt arbete. Nu har Apple kommit med en tjänst som gör att du kan konfigurera företagets mobiler utan att ens vidröra dem.

29 november 2016

Gästerna ska bemötas som James Bond.

Solutions Magazine sep16, Dustin

Hotellnäringen är nästa bransch på tur att digitaliseras och Nordic Choice Hotels, med CIO Oscar Edholm, ligger i framkant. Just nu pågår försök med incheckning och betalning via mobilen, men den digitala visionen är hotellrum där alla parametrar ställts in efter kundens specifika önskemål.

10 november 2016

Appfrossa

Solutions Magazine sep16, Dustin

Med mobilen i handen går det att göra en helt ny typ av affärer.

27 september 2016

Dustin startar marknadsplats för appar

Solutions Magazine sep16, Dustin

På webbportalen Dustin Marketplace finns en mängd verksamhetsappar som är integrerade med bakomliggande molntjänster.

27 september 2016

Drömmen om en enhet

Dustin AB,

En långlivad framtidsdröm är tänket kring “One Device”, det vill säga att vi i framtiden endast ska behöva släpa med oss en enhet som klarar av allt vi kan tänka oss istället för att ha dedikerade enheter för olika användningsområden. Detta är inte längre bara en framtidsdröm.

1 september 2016

Full kontroll över företagets iOS-enheter

Dustin AB,

Trådlös övervakning, låsbar MDM-registrering och grundläggande installationer på plats innan mobilen packats ur förpackningen. Det är några av fördelarna med att hantera företagets iOS-enheter med hjälp av Apples Device Enrollment Program (DEP).

13 juni 2016