Arbetsplats.

Arbetsplats- och klientlösningar för säker mobilitet

Med våra tjänster och lösningar får din verksamhet en digital arbetsplats anpassad för dagens mobila arbetsliv där dina användare kan jobba på språng lika gärna som att sitta på kontoret.

Vi kan ta hand om hanteringen av ditt företags klienter, inklusive uppdateringar av mjukvaran, övervakning, proaktiv problemlösning och incidenthantering så att du slipper ansvaret för drift. Det ingår dessutom en generös användarsupport som avlastar IT-avdelningen.

Det går också att hyra verksamhetens programvaror genom molnet, vilket ger dig flexibilitet när din verksamhets behov varierar över tid. Utöver det erbjuder vi användarvänliga och tillförlitliga lösningar för digitala mötesrum som suddar ut gränsen mellan fysiska och digitala möten.

Oavsett tjänst eller lösning hjälper vi dig att upprätthålla IT-säkerheten. Du får kontroll på kostnaderna och tillgång till de verktyg dina användare behöver för att vara produktiva.

  • En problemfri och säker klientmiljö med proaktiv övervakning
  • En effektiv klienthantering med hjälp av moderna verktyg för konfiguration, säkerhet och support
  • Rådgivning för att identifiera rätt enheter, programvara och säkerhetslösning för just ditt företag
  • Tillgänglig support för dina användare

Modern Workplace

Med vår tjänst Modern Workplace får du en modern och säker klienthantering med de verktyg användarna behöver för att vara produktiva. Välj vilken sorts dator eller surfplatta du vill erbjuda dina användare, sedan sköter vi resten. Denna tjänst passar verksamheter med minst 100 användare.

Cloud Client

Cloud Client är en paketerad tjänst som ger din verksamhet en driftsäker klientmiljö. Den förenklar vardagen för användare på språng som alltid behöver tillgång till sina dokument, sin kalender och sin e-post på närmaste dator, surfplatta eller mobiltelefon. Passar verksamheter med upp till 100 användare.

Software as a Service

Med Software as a Service (SaaS) hyr du verksamhetens programvaror kostnadseffektivt och användarvänligt genom molnet. Dina användare behöver bara en internetuppkoppling för att få tillgång till sina program och dokument var i världen de än befinner sig.

Meeting Room

Meeting Room ger dig lättanvända lösningar för digitala mötesrum med bästa teknik för ljud och bild. Långtgående automatisering gör att dina användare kan undvika strul och irritation vid affärskritiska möten.

Läsvärt i Kunskapsbanken

I vår Kunskapsbank med mängder av artiklar hittar du inspiration från ett urval av de kunder vi haft nöjet att samarbeta med. Kanske någon har exakt den lösning du söker efter?

Gå vidare till Kundlösningar

Vill du veta mer?

Vi ger gärna råd och hjälper dig hitta rätt tjänst eller lösning för din verksamhet. Fyll i formuläret på nästa sida så kommer någon av våra specialister kontakta dig.