Arbetsplats.

Arbetsplats- & klientlösningar för säker mobilitet

Med våra tjänster och lösningar får din verksamhet en digital arbetsplats anpassad för dagens mobila arbetsliv där dina användare kan jobba på språng lika gärna som att sitta på kontoret.

Vi kan ta hand om hanteringen av ditt företags klienter, inklusive uppdateringar av mjukvaran, övervakning, proaktiv problemlösning och incidenthantering så att du slipper ansvaret för drift. Det ingår dessutom en generös användarsupport som avlastar IT-avdelningen.

Det går också att hyra verksamhetens programvaror genom molnet, vilket ger dig flexibilitet när din verksamhets behov varierar över tid. Utöver det erbjuder vi användarvänliga och tillförlitliga lösningar för digitala mötesrum som suddar ut gränsen mellan fysiska och digitala möten.

Oavsett tjänst eller lösning hjälper vi dig att upprätthålla IT-säkerheten. Du får kontroll på kostnaderna och tillgång till de verktyg dina användare behöver för att vara produktiva.

I den här filmen berättar Fredrik Berg från Dustin mer om Arbetsplats och varför det är ett viktigt område vi valt att satsa på.

  • En problemfri och säker klientmiljö med proaktiv övervakning
  • En effektiv klienthantering med hjälp av moderna verktyg för konfiguration, säkerhet och support
  • Rådgivning för att identifiera rätt enheter, programvara och säkerhetslösning för just ditt företag
  • Tillgänglig support för dina användare

Modern Workplace

Med vår tjänst Modern Workplace får du en modern och säker klienthantering med de verktyg användarna behöver för att vara produktiva. Välj vilken sorts dator eller surfplatta du vill erbjuda dina användare, sedan sköter vi resten. Denna tjänst passar verksamheter med minst 100 användare.

Cloud Client

Cloud Client är en paketerad tjänst som ger din verksamhet en driftsäker klientmiljö. Den förenklar vardagen för användare på språng som alltid behöver tillgång till sina dokument, sin kalender och sin e-post på närmaste dator, surfplatta eller mobiltelefon. Passar verksamheter med upp till 100 användare.

Software as a Service

Med Software as a Service (SaaS) hyr du verksamhetens programvaror kostnadseffektivt och användarvänligt genom molnet. Dina användare behöver bara en internetuppkoppling för att få tillgång till sina program och dokument var i världen de än befinner sig.

Meeting Room

Meeting Room ger dig lättanvända lösningar för digitala mötesrum med bästa teknik för ljud och bild. Långtgående automatisering gör att dina användare kan undvika strul och irritation vid affärskritiska möten.

Vill du veta mer?

Vi ger gärna råd och hjälper dig hitta rätt tjänst eller lösning för din verksamhet. Fyll i formuläret på nästa sida så kontaktar någon av våra specialister dig.

article cover photo

Mjukvara

Motivera dina medarbetare att komma igång med Microsoft Teams

För de flesta företag finns det stora fördelar med att börja använda moderna samarbetsverktyg. Här berättar vi om Microsoft Teams och vad du kan göra för att du och din grupp ska komma igång och börja använda er av Teams.

12 oktober 2018
article cover photo

Arbetsplats

Experten Fredrik: Dustin en tjänsteleverantör

Dustin har idag 360 medarbetare som levererar tjänster i hela Norden. Fredrik Berg är en av IT-experterna som jobbar med tjänster och i den här texten berättar han om Modern Workplace.

26 februari 2018
article cover photo

Arbetsplats

Experter på professionella mötesrum

Visste du att vi på Dustin erbjuder skräddarsydda och heltäckande lösningar för möten och konferenser? Vi ser till att dina möten fungerar effektivt och smidigt, oavsett kommunikationsplattform, enhet eller antal deltagare.

22 december 2017