Dustin Solutions
Day 2019.

Dustin Solutions Day 2019.

På Dustin Solutions Day får du en verktygslåda för framtidens IT. Låt oss inspirera kring det senaste inom morgondagens teknik, aktuella utmaningar och digitalisering.

Kraven på att hantera den snabba tekniska utvecklingen, att leverera affärsvärde och hela tiden hålla verksamheten igång är ständigt närvarande. På Dustin Solutions Day får du möjlighet att lyssna till inspirerande talare, träffa Dustin och våra partners experter men också möjligheten att mingla och diskutera med likasinnade kollegor inom IT-branschen. Vi ger dig insikter och råd kring hur du kan bygga upp din verktygslåda för framtidens IT.

Utmaningarna är många när det gäller att hålla sig uppdaterad kring den senaste tekniken, de aktuella säkerhetshoten och de senaste kraven från användare och verksamheten.

Känner du igen dig i dessa utmaningar?

  • Ska vi satsa på egen infrastruktur on-premise eller ska vi satsa på infrastruktur i molnet eller molntjänster. Vad passar bäst för oss nu och framöver? Vilka fördelar och nackdelar finns det med alternativen och kan hybrida lösningar vara ett alternativ för oss?
  • Hur hanterar vi cyberhot, dataläckage och förlust av data i tider av konstant ökande cyberbrottslighet och nya regelverk från myndigheter.
  • Hur optimerar vi medarbetarens arbetsplats både från IT-avdelningens perspektiv men också från användarens. Hur hjälper vi till att öka produktiviteten hos medarbetarna med hjälp av en flexibel, alltid tillgänglig och säker arbetsplats – oavsett var den befinner sig fysiskt.
  • Hur säkrar vi vår för verksamheten livsviktiga information och data från att försvinna med hjälp av rätt backuplösning?

Dessa frågor och många fler kommer att besvaras av oss på Dustin, våra partners och våra inbjudna inspiratörer på Dustin Solutions Day 2019.

Den 17 oktober är vi i Stockholm och den 6 november är vi i Göteborg.

Boka upp dig för Solutions Day redan idag!

a man standing with a laptop in his hand

Stockholm
17/10 kl. 10:00-17:30
Hotell At Six
Brunkebergstorg 6

Anmäl dig här

Göteborg
6/11 kl. 10:00-17:30
Elite Park Aveny Hotell
Kungsportsavenyn 36

Anmäl dig här

Talare Stockholm:

Thumbnail

Sofie Lindblom

Managing Director / Co-founder Ideation 360

Innovation - från Buzzword till Action

I den snabba takt som världen förändras idag är innovation något som alla behöver jobba aktivt med. Men hur gör man och var sjutton börjar man? I det här föredraget kommer Sofie Lindblom gå igenom hur man skapar förutsättningarna för innovation i sin roll och i sin organisation. Deltagarna får en konkret verktygslåda för att bygga upp sin innovationsförmåga kopplat till företagskultur, processer, strategier, ledarskap och ny teknik.

Thumbnail

Jonas Hammarberg

Digital expert

Digitaliseringen är på de flesta organisationers agenda, men långt från alla vet vad det innebär mer konkret, varför det händer så snabbt just nu? Vi kan vara eniga om att allt som kan utmanas kommer att utmanas, allt som kan digitaliseras kommer att digitaliseras och med det förändras förutsättningarna radikalt. Vad innebär det för verksamheten?


Stockholm 17/10

kl. 10:00-17:30

Hotell At Six
Brunkebergstorg 6

Talare Göteborg:

Thumbnail

Nicklas Bergman

Trendspanare

Framtiden är inte vad den har varit - Trender, framtid och affärer

Vi lever idag i en tid när tempot i nya upptäckter och teknisk utveckling är högre än någonsin tidigare. Dagligen möts vi av nya produkter och ett enormt nyhetsflöde från alla delar av världen: politisk oro, nya teknologiska landvinningar eller ett stort uppköp av värsta konkurrenten. För att kunna navigera i denna teknologiska turbulens är det oerhört viktigt att förstå hur tekniken utvecklas samt hur specifika teknikområden påverkar marknader, branscher, konkurrenter och inte minst din egen organisation. Genom att förstå hur en ny teknologi utvecklas och sedan tas emot och fundamentalt förändrar vårt samhälle, så går det också att dra fördel av och utnyttja en teknologi.

Thumbnail

Tobias Ahlin

Designer och digital strateg

Innovation och digitalisering

Tobias Ahlin har haft en central roll i den digitala revolutionen som sveper genom samhället och förändrar hur vi lever, arbetar och tänker.
I sin framgångsrika yrkeskarriär har han bland annat varit verksam som designchef på Mojang, arbetat som utvecklare och produktdesigner på GitHub i San Francisco och som Industry leader och undervisare på Hyper Island.
Idag sitter han i juryn för Svenska Designpriset, är en frekvent föreläsare och jobbar dagligen med de tekniker som driver den digitala revolutionen framåt.


Göteborg 6/11

kl. 10:00-17:30

Elite Park Aveny Hotell
Kungsportsavenyn 36