Om Dustin

För dig som vill veta mer om Dustin.

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner med verksamhet i Norden och Nederländerna. Bolaget erbjuder IT-produkter med tillhörande tjänster och lösningar till företag, offentlig sektor och privatpersoner med huvudfokus på små och medelstora företag. Dustin fungerar som en brygga mellan tillverkarnas stora utbud och kundernas behov. Bolaget erbjuder cirka 255 000 produkter och tjänster där Dustins medarbetare hjälper kunderna att hitta rätt lösning.

Dustin har mer än 1 500 medarbetare. Omsättningen verksamhetsåret 2018/19 uppgick till 12,5 miljarder SEK. Drygt 90 procent av Dustins intäkter kommer från företagsmarknaden. Dustin Group är börsnoterat på Nasdaq Stockholm sedan 2015 och har huvudkontor i Nacka, Stockholm.

Användbara länkar

Dustingroup.com (extern länk)
Läs om Dustin som bolag

Press
Ta del av det senaste som händer Dustin som bolag

Karriär
Läs om Dustin som arbetsplats och ta del av våra lediga tjänster

Kunskapsbanken
Inspireras av hur andra företag löst sina IT-utmaningar. Lär dig mer om smarta lösningar och håll dig uppdaterad om de senaste trenderna.

Återtag - Takeback as a Service
Läs mer Takeback as a Service är en återtagstjänst för återanvändning av gamla IT-produkter.

Varumärkessatsning
Dustin har ett antal egna varumärken som kompletterar och breddar våra produktutbud. Upptäck Dustins egna varumärken här.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och få ny inspiration samt erbjudanden från vårt breda utbud varje vecka.

Dustin - ett hållbar val
Vad är viktigt att tänka på när man vill göra hållbarare val? Ta del av vad vi på Dustin tycker det är viktigt att tänka på inför ett köp.

Dustin’s management system
Läs om våra policyramverk (på engelska)

Dustin Business Center
I Dustin Business Center på Sveavägen 44 kan du testa IT-produkter & lösningar, få personlig rådgivning, beställ och hämta varor och använda våra drop-in arbetsplatser.

Tidsskrifter
Ta del av våra olika tidsskrifter.

Kundombudsmannen
Om vi skulle brista i hanteringen av ditt reklamationsärende kan du vända dig till vår kundombudsman om du känner dig felbehandlad eller om något inte fungerat som du tänkt dig.

Beställning

Reklamationer & återköp

Leverans

Licens

Mitt konto

Teknisk support

Betalning

Om Dustin