Fraktinformation

Så här beräknas fraktkostnaden

Frakt tillkommer på samtliga beställningar. Den totala fraktkostnaden räknas ut vid fakturering av beställningen då det framgår om produkten kan skickas med paket, varubrev eller pall.

Grundfrakten är för närvarande från 139 kr exkl. moms. För varje extra kolli tillkommer 119 kr exkl. moms. För gods som levereras på pall debiteras 479 kr exkl. moms. Uppgifter om kostnad för andra typer av leveranser (t.ex. bud) lämnas av säljare då dessa priser varierar beroende på leveransadressen. Vid delleverans faktureras 139 kr exkl. moms per kolli för de restnoterade produkterna. Produkter kan i Stockholm avhämtas kostnadsfritt på Dustins konceptbutik på Sveavägen.

Här nedan följer ett par exempel för att visa på hur varor packas och hur du kan uppskatta antalet kollin och därmed fraktkostnaden.

Om du beställer:

Så levereras det i:

1 dator 1 kolli
1 dator och en skärm 2 kollin
1 dator och en programvara 2 kollin
1 skrivare 1 kolli
1 skrivare och en skrivarkabel 2 kollin
Komponenter till en ny dator, dvs moderkort, processor, hårddisk, grafikkort. 1 kolli
Om du dessutom beställer ett datorchassi till ovanstående.. 2 kollin
..och en skärm 3 kollin

Observera att Dustin Sverige AB inte bryter förpackningen till exempelvis datorer eller skärmar för att bipacka exempelvis programvaror eller kablar. Dessa skickas alltid som ett separat kolli. Om du har frågor angående antalet kollin så skicka gärna ett mail till [email protected] så kan vi tala om hur många kollin en eventuell order kommer att omfatta.