Hej! Du använder en gammal webbläsare. Om du vill använda alla funktioner på vår webbplats rekommenderar vi att du besöker oss i en annan webbläsare, till exempel Google Chrome eller Microsoft Edge.

När du växer – växer vi

Låt oss växa tillsammans

När du växer – växer vi

Låt oss växa tillsammans

På Dustin älskar och tror vi på tekniken. Men vi vet att tekniken inte skapar nytta på egen hand. Det krävs alltid människor med kunskap som kan förstå behoven och erbjuda tjänster som verkligen gör nytta. Därför är våra medarbetare vår viktigaste tillgång, och vi läggar stor vikt vid att låta dig vara med och forma Dustins framtid. En av våra mest grundläggande värderingar att vi alltid jobbar tillsammans som ett team. För att nå framgång, men också för att ha riktigt kul på jobbet.

Hos oss blir du en del av ett hungrigt team som spänner över fem länder och otaliga kunskapsområden. Du får vara med och utveckla våra affärer, vår kultur och våra mål. Vi vill att du ska få möjlighet att utvecklas lika mycket som vi på resan framåt.

Sök ditt drömjobb hos oss!

Se alla lediga tjänster

Jobba tillsammans

Tillsammans når vi längre

”På Dustin jobbar vi tillsammans och drar nytta av varandras kunskap och erfarenhet, så bakar man ihop det till en fantastisk bra lösning med människor och teknik. Genom att vi får komma hela tiden med förbättringsförslag så bidrar vi till att göra Dustin mer lönsamt, agilt och mer responsivt till förändringar, både internt och externt.”

- Erik Liffner, BI Architect & Developer

Win as a team

Det finns ett uttryck som säger “culture eats strategy for breakfast”. Det innebär att en smart strategi enkelt kan kopieras, men att en företagskultur är unik och handlar om hur vi som medarbetare agerar mot varandra och våra kunder – varje dag, året om. För oss på Dustin handlar det om att vinna som ett team, kunna lita på varandra och inte krångla till saker och ting i onödan.

Gör skillnad

Steg för steg för hållbar IT

Som en ledande onlinebaserad IT-partner av produkter och tjänster till företag, organisationer och konsumenter i Norden och Nederländerna, vill vi gärna bidra till en hållbar samhällsutveckling; ekologiskt, ekonomiskt och socialt.

Steg för steg strävar vi efter att minska vår egen, våra kunder och leverantörers påverkan på klimat och människor. Vi jobbar mot fem fokusområden: ansvarsfulla inköp och resursanvändning, minskad klimatpåverkan, affärsetik och anti-korruption samt jämställdhet och mångfald.

Ett viktigt mål för oss är att minska klimatpåverkan, vi siktar genom att reducera våra koldioxidutsläpp med 40 procent till år 2020. Vi ska även öka livslängden, återtaget och reparationsgraden på produkter samt mängden återvunna produkter som kommer ut på marknaden. Vi underlättar även för kunderna att göra mer hållbara val genom att göra våra produkter sökbara utifrån en rad internationellt erkända miljömärkningar.

Mångfald och jämställdhet

Vi tror på ambitiösa mål och goda exempel för att åstadkomma förändring i praktiken. Därför har vi bland annat infört ett mål för könsfördelningen som innebär att det aldrig ska finnas färre än 40 procent eller fler än 60 procent av kvinnor eller män i koncernen som helhet. För att öka jämställdheten bland chefer ska det finnas minst en kvinnlig och en manlig slutkandidat vid alla chefsrekryteringar.

"We want to have a positive impact in what we do, and we want to enable everybody who has anything to do with us."
- Natalia Lopez Casco, Corporate Responsibility Specialist

Möt kollegorna

På Dustin är inte allting färdigt. Vi är ett levande bolag där du som medarbetare få vara med och utveckla våra affärer, vår kultur och våra mål. Vi växer och utvecklas snabbt just nu. Och vi vill att du ska utvecklas lika mycket som vi på resan framåt. Därför jobbar vi aktivt tillsammans med dig som medarbetare för att löpande sätta mål för hur vi kan utvecklas tillsammans.

Hos är det lätt att hitta nya utmaningar inom företaget. Vi tror på intern rörlighet, att sätta tydliga karriärvägar och att hjälpa varje individ att hitta den roll som passar honom eller henne bäst. Vi har ett stöttande ledarskap med en tydlig och öppen dialog. Vi tror också att en karriär kan se ut på många olika sätt. Alla vill inte bli chefer. Och det är okej. Det finns andra sätt att utvecklas. Men alla ska bli sedda, hörda och uppskattade för sina kunskaper. Tillsammans gör vi jobbet roligt och varandra bättre.

Ruslan Arakelian, Account Manager

”Det som kännetecknar Dustin för mig är den familjära känslan. Jag upplever Dustin som ett ödmjukt bolag där vi bryr oss om varandra och kommer med tips och råd när någon behöver hjälp. En annan sak som jag upplever är ett tydligt fokus på arbetet och inte på vilken titel man har. Dustin växer och det finns väldigt stora utvecklingsområden inom bolaget så länge du har viljan och engagemanget. Vill du komma långt handlar det om att ha rätt inställning och vara tydlig med vad du vill.”

Tania Rosenstam, Compensation & Benefits

”Jag började som konsult i receptionen 2003, och efter några månader fick jag frågan om jag ville börja som ekonomiassistent på ekonomiavdelningen. I samband med att jag blev anställd hade jag precis avslutat en ledarskapsutbildning och gick snart vidare till att bli en av de första gruppcheferna på bolaget. Det som jag tycker är utmärkande för Dustin är energin och kulturen som finns här. Jag gillar även att man kan ha olika engagemang vid sidan av sina arbetsuppgifter. Jag är till exempel initiativtagare till Friskvårdsgruppen. Vi försöker uppmuntra medarbetarna att ta hand om sin hälsa genom att erbjuda subventionerade träningskort, gemensamma lopp, löpcoach, yoga och massage, för att nämna några aktiviteter.”

Tomas Drapal, Controller

”Jag gillar att Dustin är ett snabbt växande företag med en dynamisk arbetsmiljö där jag hela tiden får nya utmaningar. Jag började arbeta på Dustins lager i Rosersberg för ett och halvt år sedan, men eftersom jag hade en utbildning inom ekonomi sedan tidigare blev jag uppmuntrad att söka tjänsten som controller assistant på ekonomiavdelningen. Det var min nuvarande gruppchef som såg att jag hade potential och föreslog att jag skulle söka jobbet. I dag har jag mycket eget ansvar och mer avancerade arbetsuppgifter där jag känner att jag får möjlighet att utvecklas. Men det som framför allt gör att jag trivs så bra är mina kollegor som alltid finns till hands om jag behöver hjälp.”

Möt oss

Dustin är en ledande onlinebaserad IT-partner i Norden och Benelux. Vi hjälper våra kunder att vara i framkant genom att förse dem med rätt IT-lösning för deras behov.

Vi erbjuder cirka 255 000 produkter med tillhörande tjänster till företag, offentlig sektor och privatpersoner. Omsättningen verksamhetsåret 2019/20 uppgick till cirka 13,2 miljarder kronor och drygt 90 procent av intäkterna kom från företagsmarknaden.

Dustin har cirka 2 300 medarbetare som älskar och tror på tekniken och dess möjligheter. Bolaget är sedan 2015 börsnoterat på Nasdaq Stockholm med huvudkontor i Nacka Strand strax utanför centrala Stockholm.

Lediga tjänster

Välkommen att titta på våra lediga tjänster.

Se alla lediga tjänster