Upptäck Dustins egna varumärken

Dustin har ett av marknadens bredaste utbud av IT-produkter och tillhörande tjänster från utvalda leverantörer. Vi har även ett antal egna varumärken som kompletterar och breddar utbudet ytterligare.

Målet med dessa varumärken är att erbjuda kvalitativa och prisvärda produkter, riktigt bra produkter som inte kostar en förmögenhet. Produkterna är dessutom noga testade och utvalda av oss.

Vi tar ett stort ansvar för hur dessa produkter tillverkas och har långsiktiga relationer med våra leverantörer. Genom att besöka fabrikerna och kontinuerligt utföra fabriksinspektioner kan vi tillsammans med lokala ombud se till att våra standarder efterlevs och att brister rättas till.

Factory audit by Dustin

Produktutveckling inom våra egna varumärken är högt prioriterat. Därför ser vi till att finnas på plats i tillverkningsländerna för att hitta nya spännande och innovativa produkter.

Välkommen att utforska vårt sortiment.

Överför dina filer snabbt och enkelt med Tranzips smidiga och prisvärda USB-minnen. I sortimentet hittar du mikro- och standard USB-minnen i stilren design, perfekta att ha med i datorväskan eller på resan. Funktioner som drag and drop direkt till enheten och en hållbar design i borstat stål gör att du får en bättre användarupplevelse.

Se samtliga produkter

I Cirafons sortiment hittar du ett brett utbud av kvalitetsprodukter inom mobil- och PC-tillbehör, såsom skärmskydd, sekretessfilter, laddare, datorväskor och powerbanks. Majoriteten har kort leveranstid, så passa på att beställa nu. Det finns produkter som passar alla.

Se samtliga produkter

Gilford är vårt senaste tillskott med produkter såsom toner och bläck och är smarta produkter för dig som vill ha mycket för pengarna. Noga testade och utvalda av oss.

Se samtliga produkter

Prokord har ett brett utbud av installationsprodukter som gör att du kan arbeta så effektivt som möjligt. I sortimentet hittar du, utöver alla kablar, även adaptrar, skrivbord, dockningsstationer och väggfästen. Med Prokords produkter kan du vara säker på att det bara fungerar.

Se samtliga produkter

Voxicon är ett smart alternativ för dig som vill ha mycket kvalitet för pengarna. I sortimentet ingår multimediaprodukter som exempelvis högtalare, hörlurar, tangentbord, möss, tv-apparater och skärmar. Med Voxicon kan du vara säker på att du får en produkt som är noga utvald och testad av oss.

Se samtliga produkter

I Kivocase sortiment hittar du stilrena datorväskor, ryggsäckar och fodral, utformade för dig i farten. Sortimentet är noga utvalt och testat för att skydda din dator mot stötar och fall, och datorväskorna finns i olika storlek med många smarta fack för tillbehör.

Se samtliga produkter

Alledra erbjuder energismart och prisvärd LED-belysning med varierande effekt och sockel. Samtliga produkter i Alledras sortiment har energiklass A+ och en brinntid på minst 30 000 timmar.

Se samtliga produkter