Dustins egna varumärken.

Dustins egna varumärken.

Upptäck våra egna varumärken.  

Utöver att erbjuda ett av marknadens bredaste utbud av IT-produkter och tillhörande tjänster från ett stort urval av leverantörer har Dustin även ett antal egna varumärken; Prokord inom kablar, Kivocase för datorväskor, Alledra för LED-belysning, Tranzip för USB-minnen, Gilford för IT-produkter till kontoret, Voxicon för multimediaprodukter samt Cirafon för mobilaccessoarer, väskor och fodral.

Fokus ligger på att erbjuda kvalitativa och prisvärda produkter med snabba och tillförlitliga leveranser. Vi är stolta över att kunna erbjuda riktigt bra produkter som inte kostar en förmögenhet; noga testade och utvalda av oss.

Välkommen att utforska vårt sortiment.

Överför dina filer snabbt och enkelt med Tranzips smidiga och prisvärda USB-minnen. I sortimentet hittar du mikro- och standard USB-minnen i stilren design, perfekta att ha med i datorväskan eller på resan. Funktioner som drag and drop direkt till enheten och en hållbar design i borstat stål gör att du får en bättre användarupplevelse.

Se samtliga produkter

I Cirafons sortiment hittar du ett brett utbud av kvalitetsprodukter inom mobil- och PC-tillbehör, såsom skärmskydd, sekretessfilter, laddare, datorväskor och powerbanks. Majoriteten har kort leveranstid, så passa på att beställa nu. Och du kan vara säker på att du får en produkt som är noga utvald och testad av oss.

Se samtliga produkter

Alledra erbjuder energismart och prisvärd LED-belysning med varierande effekt och sockel. Samtliga produkter i Alledras sortiment har energiklass A+ och en brinntid på minst 30 000 timmar.

Se samtliga produkter

I Kivocase sortiment hittar du stilrena datorväskor, ryggsäckar och fodral, utformade för dig i farten. Sortimentet är noga utvalt och testat för att skydda din dator mot stötar och fall, och datorväskorna finns i olika storlek med många smarta fack för tillbehör.

Se samtliga produkter

Prokord har ett brett utbud av prisvärda kablar och nätverksprodukter som gör att du kan arbeta så effektivt som möjligt. I sortimentet hittar du utöver alla kablar du behöver även adaptrar, skrivbord och väggfästen. Med Prokord kan du vara säker på att du får en produkt som är noga utvald och testad av oss.

Se samtliga produkter

Voxicon är ett smart alternativ för dig som vill ha mycket kvalitet för pengarna. I sortimentet ingår multimediaprodukter som exempelvis högtalare, hörlurar, tangentbord, möss, tv-apparater och skärmar. Med Voxicon kan vara säker på att du får en produkt som är noga utvald och testad av oss.

Se samtliga produkter

Gilford är vår nykomling med produkter såsom toner och bläck och är en smart nyhet för dig som vill ha mycket för pengarna. Noga testad och utvald av oss.

Se samtliga produkter