Arbetsplatslösningar

En modern arbetsplats ställer höga krav på företagets IT-lösning. Här kan du läsa om hur några företag har löst sina utmaningar och få inspiration om hur det kan hjälpa dig.

Zacco fick bättre säkerhet med datorer från HP

För ett företag som har som uppgift att skydda andra företags immateriella värden är hög datasäkerhet ett måste. Idag har de fått en säkrare IT-miljö som dem kostar mindre och är lättare att underhålla.

3 mars 2020
We keep things flexible - bättre säkerhet och samarbete för XL-BYGG med Modern Workplace

Genom att byta ut sin gamla IT-miljö och satsa på Modern Workplace från Dustin kunde XL-BYGG på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt få enklare administration, högre datasäkerhet och effektivare arbetssätt.

31 januari 2020
Så får Nacka gymnasium kvalitet och kostnadskontroll

Nacka gymnasium sätter högt värde på IT-utrustningens kvalitet och hållbarhet. Samtidigt vill skolan hålla kostnaderna nere. Det är en utmanande ekvation att få ihop.

18 september 2019
Mobilen viktig för egenföretagare

Med en enkel och säker mobillösning kan både kunderna och massageterapeuten på ReLease Voice & Body slappna av. Såväl bokningar, betalningar och systemservicen sköts mestadels från mobiltelefonen.

15 augusti 2019
Modern Workplace sparar tid för Handelsanställdas förbund

Handelsanställdas förbund ville ha en mer användarvänlig IT-miljö. Mobil, säker och utan krångel. Lösningen blev tjänsten Modern Workplace från Dustin, som direkt gav tydliga fördelar för både användare och IT-avdelning.

7 maj 2019
Så fick Oslos elever nya datorer i tid

Bra planering och logistik är avgörande vid stora leveranser. För Dustin var det mycket som skulle stämma när Oslos skolor skulle ha tusentals nya datorer på plats inför skolstarten.

14 mars 2019
Digital förskola skapar i 3D

För norska skol- och vårdkoncernen Norlandia var IT-utrustningen tidigare spretig och svår att underhålla. Skräddarsydd webbutik och standardiserad leverans från Dustin blev lösningen.

5 mars 2019
Björknässkolan flyttade sin klienthantering till molnet

Med över 1000 elever och lika många elevdatorer är verksamheten på Björknässkolan i Saltsjö-Boo helt och hållet beroende av att tekniken fungerar. För drygt ett år sedan tog skolan hjälp av Dustin för att flytta sin klienthantering till molnet.

26 februari 2019
Bättre att betala per månad

En smidig mobil lösning, förbättrad ekonomi och ett steg mot ökad miljöhänsyn är några av vinsterna när Manpower Group Solutions valde att betala sina telefoner per månad.

10 december 2018
Här har Virtual Reality tagit plats i klassrummet

VR-tekniken har kommit starkt på senare år, men i vilken mån är det något som passar skolan? Det är något som ett pilotprojekt i Saltsjö-Boo strax utanför Stockholm försöker att utröna.

20 september 2018
Se riskerna – innan de dyker upp

För värdepappersbolaget Aktiv Finans är säkerhet a och o. Med Dustin som samarbetspartner har företaget fått en trygg och effektiv IT-lösning.

18 maj 2018
Molnbaserad IT-tjänst har förenklat vår vardag

Norska bemanningsföretaget Veksthuset har fått en smidigare vardag med Dustin. Nu kan företaget lägga mer tid på sin kärnverksamhet.

18 maj 2018

Infrastrukturlösningar

Hur man löser sin IT-infrastruktur är väldigt individuellt. Här får du inspiration av hur andra har gjort och kan hitta den lösning som passar just dig.

Så minskade Oslo-lagret avbrottstiden med 30–40 procent

Sørensen og Balchen kämpade med föråldrad IT-infrastruktur. Avbrottstiden kostar omkring en kvarts miljon norska kronor i timme, men nu har den minskats med 30–40 procent.

5 mars 2020
We keep things growing - Actic växte sin affär och sin kundnöjdhet med hjälp av Network

Actic behövde en stabil och flexibel nätverkslösning till sina 182 bad- och gymanläggningar. Med Network fick de utöver det även tillgång till data som kunde bidra till affärsnyttan och var enkelt att hantera på bara fem heltidsanställda.

11 februari 2020
We keep things flexible - bättre säkerhet och samarbete för XL-BYGG med Modern Workplace

Genom att byta ut sin gamla IT-miljö och satsa på Modern Workplace från Dustin kunde XL-BYGG på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt få enklare administration, högre datasäkerhet och effektivare arbetssätt.

31 januari 2020
Digital analys leder till bättre beslut på AcadeMedia

Som norra Europas största utbildningsföretag är IT-strategin en framgångsfaktor för AcadeMedia. Petter Hallman, CIO, berättar mer om hur de arbetar med digitala läromedel och varför de använder data för att höja kvaliteten och kundnöjdheten.

20 januari 2020
Consafe Logistics har kombinerat minskade IT-kostnader med ökade servicenivåer

Consafe Logistics är Europas ledande leverantör av mjukvara för lager- och logistiklösningar. Vi levererar idag on-site support till hela verksamheten inom Consafe Logistics.

20 september 2019
CMP är i hamn med tjänstefiering av IT-leveransen

Copenhagen Malmö Port AB (CMP) har sedan starten år 2001 vuxit till en av Skandinaviens största hamnoperatörer med verksamheter på båda sidor av sundet. Idag har de i stort sett tjänstefierat hela verksamheten.

9 september 2019
Climat80-Gruppen växer med Dustin som IT-partner

När bolag växer och förändras snabbt är det oundvikligt med en viss eftersläpning inom IT. Climat80-Gruppen har genom sitt samarbete med Dustin fått rätt förutsättningar för att jobba proaktivt och pusha verksamheten framåt.

6 september 2019
Dustin designar IT-infrastruktur för vården

PatientSky är en öppen plattform som underlättar livet för vårdgivare och deras kunder, tack vare en robust infrastruktur som garanterar drift- och datasäkerhet.

13 mars 2019

Helhetslösningar

Dustin är en helhetsleverantör som kan leverera allt från klienter till avancerade IT-lösningar för globala företag med höga krav. Läs om hur vi löst IT:n hos andra företag och om hur vi skulle kunna hjälpa dig.

Filippa K växte ur sin IT-kostym

Det internationella modevarumärket hade blivit för stort för sin IT-miljö. Med Office 365 med tjänst har Filippa K hittat en säker, flexibel och prisvärd lösning – som underlättar medarbetarnas vardag.

23 maj 2017
Fullt fokus på kampanjer

Nu jobbar Campadres medarbetare effektivt med nya datorer i stället för att ödsla tid på trilskande IT-utrustning.

1 oktober 2015
Lönsamt med IT som tjänst

Österåkers kommun har låtit Dustin ta helhetsansvaret för leveranser av komponenter och licenshantering. Det har lett till en tidsbesparing på minst 15 procent.

1 september 2014
Effektivare inköp med nytt ramavtal

Dustins nätbutik och Norsk Data Senters höga kompetens var avgörande när två norska fylkeskommuner valde Dustin som en av tre ramavtalsleverantörer av IT-utrustning.

1 mars 2014

Besök vårt arkiv för fler intressanta artiklar.