Klientsäkerhet

Vilken är den perfekta balansen mellan säkerhet och användarvänlighet? Läs mer om det och andra tips på hur du bygger bra säkerhetslösning för dina användares laptops, mobiltelefoner med mera.

Nätverkssäkerhet

Ett intrång på företagets nätverk kan vara förödande vilket är varför det är viktigt med rätt säkerhet. Här hittar du inspiration och smarta tips på hur du säkrar upp ditt nätverk.

Datasäkerhet

Här kan du läsa allt du behöver veta om backup, disaster recovery, hantering av känslig data och hur du säkrar verksamhetens datalagring.

Har du verkligen backup i molnet?

En vanlig föreställning är att traditionell backup och återställning ingår automatiskt i molnet och att molntjänstleverantörer har koll på det. Men riktigt så ser det inte ut.

2 september 2019
Säkra känslig data i molnet

Den ökade tjänstefieringen i IT-branschen innebär att alltmer av informationen hanteras i molntjänster, något som kräver en hög medvetenhet av beställare inom verksamheter där man hanterar sekretessreglerad eller annan känslig information.

12 juli 2019
Så mycket kostar ett dataintrång

30 miljoner kronor. Så mycket kostar det genomsnittliga dataintrånget enligt den senaste studien från Ponemon Institute. Risken att drabbas är större än någonsin men med rätt skydd kan du minimera den avsevärt.

27 januari 2019
Är du säker på att du har backup i molnet?

Molntjänster är oftast ett säkrare och billigare alternativ än att sköta IT-drift och IT-underhåll lokalt. Men vad många dock glömmer är att molntjänsterna inte omfattar traditionell backup.

5 november 2018
Bytt till Office 365 – men vilken backup-lösning har du?

Har ditt företag gått över till Office 365 eller funderar ni på att göra det? Då behöver ni komplettera med en backup-tjänst. Traditionell backup ingår nämligen inte i molntjänster som Office 365.

5 november 2018
Dustins backup för Office 365 skyddar din data i molnet

Många av våra kunder har migrerat till molnet och gått över till Office 365. Precis som när du hade en egen server behöver du komplettera med en bra backup-lösning som skyddar din data, både från användarmisstag och från externa hot.

5 november 2018
Med backup från Dustin för Office 365 får du ett komplett skydd av din data

Allt fler av våra kunder väljer att migrera till molnet med Office 365. Men det är viktigt att komma ihåg att Office 365 inte omfattar traditionell backup. Med Dustins backup-tjänst för Office 365 är din data säker för alltid.

15 november 2017

Besök vårt arkiv för fler intressanta artiklar.