VÄLKOMMEN TILL ETT SMARTARE FÖRETAGANDE.

Som medlem hos Företagarna får du rabatt på stora delar av Dustins sortiment, unika erbjudanden och 30 dagars kredittid*.

Företagarna

På Dustin hittar du allt inom IT på ett ställe. Vi har ett av marknadens bredaste sortiment med cirka 200 000 IT-produkter och 20 års erfarenhet av e-handel. Vi vet vad som är viktigt för dig som företagare, och ger dig alltid bra service i kombination med snabba och säkra leveranser. Förutom exklusiva medlemserbjudanden hjälper vi dig gärna med råd och tips inför dit köp.

För att se ordinarie priser behöver du logga ut från ditt medlemskonto eller öppna ett nytt fönster där du inte är inloggad. Rabatten gäller ej på kampanjprodukter.

Är du redan registrerad som kund hos Dustin?

Kontakta [email protected] och uppge ditt kundnummer samt medlemsnummer hos Företagarna, så gör vi om ditt konto till ett medlemskonto. Du får en bekräftelse när det är klart. Skriv "Företagarna" i ämnesraden.

Produktkategori Genomsnittlig rabatt Maxrabatt
Datorer & Surfplattor 3% 55%
Datorkomponenter 3% 38%
Datorutrustning & Tillbehör 3% 20%
Lagring & Minneskort 2% 27%
Ljud & Bild 2% 35%
Nätverk 3% 74%
Programvara 6% 40%
Skrivare & Förbrukning 4% 51%
Telefoner 2% 34%
Server & storage 1% 4%

Tabellen visar genomsnittlig rabatt inom olika kategorier. Rabatten kan vara över 10% på produkter där vår marginal är hög och under 1% på produkter med hög priskonkurrens.
Rabatterna skiljer sig mellan olika produkter inom samma produktkategori och kan även variera över tid på samma produkt. .
*Efter sedvanlig kreditprövning.

Just nu har vi bland annat medlemspriser på följande produkter:

För att se medlemspriserna behöver du vara inloggad som medlemskund.

*Efter sedvanlig kreditprövning