Samsung Enterprise Edition är benämningen på Samsungs företagsanpassade produkter.

Samsung Enterprise Edition förenklar hanteringen av företagets mobiler och surfplattor vilket gör det möjligt att använda dem ännu mer produktivt och effektivt. Produkterna har fler administrationsmöjligheter och regelbundna säkerhetsuppdateringar i fyra år* vilket är längre än vad som är standard för produkter som säljs direkt till privatpersoner. Dessutom gör vi det enklare att både konfigurera och administrera företagets mobiler och surfplattor. Samsung Enterprise Edition skapar mer tid för jobb.

* Gäller från det globala lanseringsdatumet

Mobiler och surfplattor - Enterprise Edition

Möt Samsungs Smart Monitor, skärmen som låter dig
göra allt.

Monitorn för alla aspekter av vardagslivet. Få jobbet gjort utan en PC tack vare Microsoft Office 365 som redan finns installerat, eller via fjärranslutning till datorn på kontoret. Växla sedan till underhållning med det inbyggda underhållningssystemet.

  • Integrerad Smart Hub för streamingtjänster, mobilanslutning och fjärranslutning till PC
  • WirelessDeXger dig tillgång till en komplett PC-upplevelse
  • Distansarbeta smidigt var du än befinner dig
Läs mer
Samsung smart monitor

Skärmar till hemmet & kontoret

TVn som är byggd för din verksamhet, både utomhus och inomhus

Business TV och The Terrace for business är skärmarna som möjliggör för verksamheter att visa innehåll som aktuella erbjudanden, information, TV och reklam för gästerna både inomhus och utomhus. Innehållet styrs enkelt med mobilen och appen är kompatibel med både Android och iOS och du kan enkelt designa innehållet via appen med mallarna som ingår. Både Business TV och The Terrace for business är konstruerade för att användas 16 timmar per dygn, 7 dagar i veckan. Två smarta funktioner som ingår är timern som slår på och av TVn under öppettiderna och en PIN-kod som säkerställer att bara du kan uppdatera innehållet.

  • Business TV är en UHD-skärm, finns i flera storlekar och passar alla inomhusutrymmen och budgetar.
  • The Terrace for business levererar 4K QLED och upp till 1500 nits ljusstyrka vilket gör att den passar för utomhusmiljöer.
Business TV

Business TV