picture-of-surface-pro-computer

Överträffa verkligheten.

Möt mobilen som inte bara förbättrar förutsättningarna, utan förändrar själva spelreglerna. Med den riktigt skarpa trippelkameran är Galaxy S21 5G skapad för att göra varje dag extraordinär; varje ögonblick episkt. Förvandla avstånd till närbilder med 30x zoom, upplev verklig känsla för detaljer med 64 megapixlar och fånga allt som händer med 8K video. Och dessutom: En utvecklad AI som gör proffsjobbet åt dig – automatiskt.

S21 5G tar dessutom allt annat ett steg längre. Den har vår allra bästa, ultrasnabba 120Hz-skärm; kraftfullt och intelligent batteri, maxad prestanda med vårt mest effektiva chip någonsin på 5 nm – och allting i en unik, exklusiv design i tåligt glas och metall, där kameran får ett helt nytt uttryck.

Galaxy S21 5G är en mobil som ingen annan, skapad för att du ska kunna göra det du inte trodde var möjligt.

 • Riktigt skarp 64MP-kamera, 30x zoom och avancerad AI
 • Gränslös och exklusiv design i tåligt glas och metall
 • Dynamisk 120Hz-skärm ger en revolutionerande känsla
 • Stort och intelligent 24H+ batteri
 • 5G-redo

Köp nu

Galaxy Buds och SmartTag för 99 kr

Har du köpt en Galaxy S21, S21+ eller S21 Ultra 5G under perioden 14 – 28 januari 2021, så kan du köpa ett par svarta Galaxy Buds Pro och en SmartTag med S21 Ultra 5G, eller ett par svarta Galaxy Buds Live och en SmartTag med S21 eller S21+ 5G, för 99 kr.

Gör så här:

 1. Öppna Samsung Members appen i din nya mobil och logga in med ditt Samsung Account.
 2. Klicka på erbjudandet under fliken Förmåner. Notera att det kan ta upp till 3 dagar innan erbjudandet blir synligt i appen.
 3. Klicka på ”Hämta kampanjkod” för att komma till sidan där du laddar upp kvittot på ditt köp av Galaxy S21 5G.
 4. Efter registreringen av ditt kvitto får du ett mejl till din e-postadress för Samsung Account med en kampanjkod samt en länk till Galaxy Buds / SmartTag på Samsungs webbshop.
 5. Följ länken i mejlet till produktsidan och lägg till svarta Galaxy Buds Pro (SMR190NZKAEUB) eller svarta Galaxy Buds Live (SM-R180NZKAEUB) samt en Galaxy SmartTag (EI-T5300BBEGEU) i kundvagnen.
 6. På sidan för ”Din Kundvagn” lägger du till din kampanjkod från mejlet och priset uppdateras då automatiskt till kampanjpriset.

Kampanjkoden kan hämtas via Samsung Members 28 januari – 14 februari 2021 och gäller till och med 14 februari 2021 på samsung.com/se. Erbjudandet gäller 1 gång per enhet och enbart för köp under kampanjperioden.

Håll dig uppdaterad

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för inspiration och erbjudanden varje vecka.