Till produkterna

Enkelt, snabbt och säkert – som wifi skall vara

Får du lite lätt panik av tanken på att sätta upp eller fixa med wifi-system? I dagens snabbrörliga företagsmiljö är nästan alla verksamheter beroende av internet. Trots det anger många företagare oro för teknisk support, störningar för personalen och höga kostnader som de främsta skälen till varför de inte planerar att erbjuda wifi på kontoret.

Merakis Go wifi-accesspunkter, switchar och säkerhetslösningar ser till att du har allt du behöver. Ge din verksamhet ett teknologiskt försprång samtidigt som du själv kan känna dig trygg och säker. Allt hanteras via en lättanvänd app så du behöver inte vara någon ingenjör för att dra igång det.

Inbyggd säkerhet är grundläggande för Cisco. Därför uppdateras din utrustning hela tiden automatiskt. Du kan också enkelt styra hur bandbredden används för att säkerställa att det finns hastighet där det behövs.

Hemmakontor med Meraki Go?

Meraki Go är den nya trådlösa lösningen från Cisco Meraki. Den passar först och främst verksamheter med mindre än 50 anställda, verksamheter som ännu inte är riktigt mogna för Merakis enterpriseportfölj.

Meraki Go GR10 och GR60, som båda hanteras med hjälp av Meraki Go-appen, är dual-band-accesspunkter med 802.11ac Wave 2 för användning både inomhus och utomhus. Meraki Go passar verksamheter med under 50 anställda som arbetar på en och samma plats.

Meraki Go fungerar också bra för hemmakontor, mindre kontor, oberoende handlare och mindre hotellverksamheter. Oavsett om företaget erbjuder wifi för besökare, har ett företagsnätverk eller hanterar kassaterminaler så ser Meraki till att nätverket är säkert och enkelt att använda.

Det här innebär tjänsten

  • Blockering av webbplatser som du inte vill ha i ditt nätverk
  • Användningsbegränsningar för platser med begränsad internetbandbredd
  • Sätt enkelt upp wifi-nätverk för besökare, avskilt från kassaterminaler och skrivare
  • Automatiska säkerhetsuppdateringar när nya internethot upptäcks
  • Ha koll på ditt nätverk oavsett var du befinner dig med hjälp av appen

Visste du att?

  • 79 % av de företag som erbjuder wifi säger att det gör det enklare att hålla kunderna nöjda medan de väntar? Tänk om du både kunde förbättra kundupplevelsen och få högre omsättning per kundbesök.
  • De flesta företag som inte planerar att erbjuda wifi (först och främst de som har varit i branschen i 20 år eller mer) ofta anger oro över teknisk support och höga kostnader som orsak? Med Meraki Go behöver du inte oroa dig mer.